Sådan Fjernes Baggrunden På En Etiket

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Baggrunden På En Etiket
Sådan Fjernes Baggrunden På En Etiket

Video: Sådan Fjernes Baggrunden På En Etiket

Video: Sådan Fjernes Baggrunden På En Etiket
Video: Sådan ændre du meget af devo! 2024, April
Anonim

Desktop er den første ting, vi ser, når computeren starter op. Selvfølgelig, hvis du tog dig af at vælge et smukt billede til det, vil etiketterne på det, som som standard indeholder en uigennemsigtig lys baggrund, i høj grad ødelægge hele dit indtryk. Det er godt, at dette problem løses med et par klik på en computermus.

Sådan fjernes baggrunden på en etiket
Sådan fjernes baggrunden på en etiket

Nødvendig

Computermus

Instruktioner

Trin 1

I nederste venstre hjørne af skærmen skal du klikke på knappen "Start". I menuen "Indstillinger" skal du klikke på ikonet med påskriften "Kontrolpanel". Hvis du har et klassisk kontrolpaneludseende, skal du kigge efter systemikonet. Hvis din visning er efter kategori, skal du vælge kategorien Ydeevne og vedligeholdelse og systemgenvejen.

Trin 2

I vinduet Systemegenskaber skal du finde fanen Avanceret og klikke på den. Højreklik på knappen "Indstillinger" under etiketten "Ydeevne". Find fanen Visuelle effekter i vinduet Performance Options.

Trin 3

Klik på cirklen ud for "Andet". På listen skal du finde den brugerdefinerede mulighed "Drop skygger på skrivebordsikoner" og markere afkrydsningsfeltet. Glem ikke at bekræfte ændringerne ved at klikke på "OK".

Trin 4

Fra kategorien Ydeevne og vedligeholdelse kan du gå til fanen Visuelle effekter og omgå direkte netværksikonet. For at gøre dette skal du vælge opgaven "Opsætning af visuelle effekter".

Trin 5

For at forbedre den æstetiske effekt kan du også vælge en skrifttype til etiketterne under ikonerne. For at gøre dette skal du åbne vinduet "Egenskaber: Display" gennem skrivebordet og "Egenskaber" -elementet. Fremhæv fanen "Design" og klik på "Avanceret". I menuen "Element" skal du vælge "Ikon", og derefter kan du ændre skrifttypen i inskriptionerne på skrivebordet, deres størrelse og farve. Vær ikke generet af at klikke på "OK" og derefter "Anvend" efter alle ændringerne.

Anbefalede: