Sådan ændres Computernavnet I Windows 7

Indholdsfortegnelse:

Sådan ændres Computernavnet I Windows 7
Sådan ændres Computernavnet I Windows 7

Video: Sådan ændres Computernavnet I Windows 7

Video: Sådan ændres Computernavnet I Windows 7
Video: Sådan ændrer du privatindstillingerne i Windows 10 2024, April
Anonim

Navnet på en pc i Windows-operativsystemer bruges til at identificere det på netværket. Computernavnet skal være unikt inden for hjemmenetværket. Brugeren kan til enhver tid ændre computernavnet efter eget skøn.

Sådan ændres computernavnet i Windows 7
Sådan ændres computernavnet i Windows 7

Instruktioner

Trin 1

Åbn computerbiblioteket, og klik på knappen Systemegenskaber i topmenuen. Et vindue åbnes for at få vist grundlæggende oplysninger om din computer. Du kan også åbne vinduet "System" ved at starte menuen "Start" og indtaste forespørgselsteksten "system" i søgefeltet "Find programmer og filer". På linjen med resultater skal du vælge linjen "System".

Trin 2

I afsnittet "Computernavn, domænenavn og arbejdsgruppeindstillinger" skal du klikke på linjen "Skift indstillinger". Vinduet Systemegenskaber åbnes.

Trin 3

I vinduet, der vises, skal du aktivere fanen "Computernavn". Denne fane viser oplysninger om den computer, der bruges til at identificere den på netværket.

Trin 4

Klik på knappen "Skift …" på den åbne fane. Vinduet "Skift computernavn eller domæne" åbnes.

Trin 5

I tekstfeltet Computernavn skal du indtaste et nyt ID og klikke på OK.

Trin 6

Computernavnet kaldes ofte navnet på brugerkontoen, dvs. navnet vises i øverste højre hjørne af Start-menuen, og når du starter computeren i kontovalgblokken. For at ændre kontonavnet skal du åbne Start-menuen. I det skal du venstreklikke en gang på billedet til brugerkontoen øverst i menuen. Et vindue til ændringer i kontoen åbnes.

Trin 7

I vinduet, der åbnes, skal du klikke på linjen "Skift dit kontonavn" og indtaste den ønskede tekst i tekstfeltet "Nyt kontonavn". Klik på knappen Omdøb. Kontonavnet skifter til et nyt og vises i startmenuen.

Anbefalede: