Sådan Bestemmes Computernavnet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Bestemmes Computernavnet
Sådan Bestemmes Computernavnet

Video: Sådan Bestemmes Computernavnet

Video: Sådan Bestemmes Computernavnet
Video: Hvordan bestemmes jagttider? 2024, Kan
Anonim

Under normalt computerarbejde behøver du normalt ikke kende navnet. Når du opretter et lokalt netværk eller kontrollerer dets funktion, kan det dog være nødvendigt at bestemme navnet på en computer på netværket. Dette er ikke svært at gøre.

Sådan bestemmes computernavnet
Sådan bestemmes computernavnet

Instruktioner

Trin 1

For at finde ud af computernavnet i Windows Xp-operativsystemet skal du gå til skrivebordet og finde genvejen med computerbilledet. Højreklik derefter på denne genvej, og vælg "Egenskaber" i den menu, der vises.

Trin 2

Hvis denne genvej ikke findes på dit skrivebord, kan du bruge kontrolpanelet. For at gøre dette skal du klikke på knappen "Start" og derefter kalde menuen med samme navn, hvor du skal finde emnet "Denne computer". Som med at arbejde med en genvej skal du højreklikke på dette punkt og vælge Egenskaber i genvejsmenuen (den sidste på listen).

Trin 3

Derudover er der en anden måde at få vist systemegenskabsvinduet på. Det er måske ikke det hurtigste, men det bør stadig ikke overses. For at gøre dette, som i det foregående afsnit, skal du åbne menuen "Start", men nu vælge "Kontrolpanel". Når du klikker på dette menupunkt, vil du se et vindue med mange ikoner, hvoraf vi er interesseret i et ikon med en computer, på hvilken skærm et rødt flueben vises (underskrevet som "System"). Dobbeltklik på denne genvej.

Trin 4

Under et af de trin, der er foreslået tidligere, åbner du et vindue, der indeholder oplysninger om det operativsystem, der er installeret på din computer.

Trin 5

Længere i dette vindue er vi interesseret i fanen "Computernavn". Ved at vælge det får vi et informationsvindue, der ikke kun informerer navnet på computeren, men også den arbejdsgruppe, som denne computer er i øjeblikket.

Trin 6

Som du måske har gættet, er vi i fanen, der åbnes, interesseret i linjen "Fuldt navn", overfor hvilken det rigtige navn på din computer er skrevet.

Anbefalede: