Hvordan Man Skriver Et Register

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Skriver Et Register
Hvordan Man Skriver Et Register

Video: Hvordan Man Skriver Et Register

Video: Hvordan Man Skriver Et Register
Video: Hvordan man skriver ET BREV 2024, Kan
Anonim

Windows-registreringsdatabasen er en struktureret database, der indeholder oplysninger om systemindstillinger, brugerprofiler, systemfiler og mere. Registret kan redigeres, hvis systemet er ustabilt, eller hvis brugeren ikke er tilfreds med nogle parametre.

Hvordan man skriver et register
Hvordan man skriver et register

Instruktioner

Trin 1

I programstartlinjen (kaldet af Win + R-genvejstastkombinationen) skal du indtaste regedit-kommandoen for at aktivere registreringseditoren. Klik på navnet på det afsnit, som du vil tilføje en post til. Vælg menuen Filer i menuen Filer. I feltet Filnavn skal du indtaste et navn til sektionen og klikke på Gem.

Trin 2

Dette opretter en sikkerhedskopi af partitionen. Hvis systemet efter en redigering af registreringsdatabasen begynder at fungere, kan du fortryde ændringerne og gendanne den originale version. Som standard eksporteres filen til mappen Mine dokumenter, men du kan angive en anden placering til sikkerhedskopien.

Trin 3

Der er flere måder at tilføje en post til registreringsdatabasen på. I højre del af editorvinduet skal du højreklikke på den ledige plads og vælge den ønskede værdi på rullelisten "Opret". Hvis du opretter en sektion, tilføjes et åbent mappeikon til træstrukturen i venstre side af skærmen.

Trin 4

Indtast navnet på sektionen, og kal igen "Ny" listen i højre del af vinduet. Hvis du vælger "Sektion", oprettes et underafsnit af det nye afsnit. På denne måde kan du oprette mapper med enhver indlejringsdybde.

Trin 5

Du kan bruge kommandoen "Ny" fra menuen "Rediger" til dette formål. Vælg det ønskede element i rullemenuen, og opret underafsnit og nødvendige parametre.

Trin 6

For at ændre værdien af en parameter i en sektion skal du højreklikke på den og vælge "Skift". I feltet "Værdi" skal du indtaste de nødvendige data og klikke på OK for at bekræfte. Det samme resultat kan opnås, hvis du markerer parameteren med markøren og vælger kommandoen "Rediger" i menuen "Rediger".

Trin 7

Når du har afsluttet redigeringen af registreringsdatabasen, skal du teste driften af systemet. Hvis du ikke er tilfreds med resultatet, skal du dobbeltklikke på *.reg-filen, som du eksporterede som sikkerhedskopi. Registret gendannes til sin oprindelige form.

Anbefalede: