Sådan Fjernes Et Spil Fra Android

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Et Spil Fra Android
Sådan Fjernes Et Spil Fra Android

Video: Sådan Fjernes Et Spil Fra Android

Video: Sådan Fjernes Et Spil Fra Android
Video: Как снять БАН в ЧАТРУЛЕТКЕ 2021 году на андроид телефон новый способ без оплаты 100% 2024, Kan
Anonim

Applikationer, der downloades via Play Market i Android-operativsystemet, kan slettes ved hjælp af standardenhedsværktøjer. For at gøre dette skal du gå til det relevante afsnit i menuen og vælge det spil, der skal slettes, og derefter bruge den ønskede mulighed.

Sådan fjernes et spil fra Android
Sådan fjernes et spil fra Android

Instruktioner

Trin 1

For at afinstallere et installeret spil skal du gå til sektionen Android-indstillinger. For at gøre dette skal du klikke på punktet "Indstillinger" i enhedens hovedmenu. Vælg "Programmer" fra de muligheder, der tilbydes for at ændre. På nogle enheder kaldes det Application Manager.

Trin 2

På listen over installerede programmer skal du vælge det spil, du vil afinstallere. Klik på den, og brug elementet "Slet". Proceduren til afinstallation af programmet begynder, i slutningen af hvilken du modtager en underretning, og spillet slettes fra listen over installerede værktøjer.

Trin 3

Du kan også afinstallere programmer via Play Market-applikationen. Start det ved hjælp af genvejen på enhedens skrivebord. I sektionen "Mine applikationer" skal du vælge den menu, der vises.

Trin 4

Klik på spillet ved siden af, der er mærket "Installeret". På den side, der åbnes, kan du vælge knappen "Åbn" eller "Slet". Vent til afinstallationsproceduren er afsluttet, og en tilsvarende meddelelse vises i enhedens meddelelsesområde på den øverste Android-bjælke.

Trin 5

For at fjerne flere spil på én gang kan du installere et specielt program via Play Market. Gå til hjælpeprogrammet, og indtast navnet Afinstallationsprogram i øverste højre søgefelt. På listen over opnåede resultater skal du vælge det program, der hjælper dig med at fjerne de spil, der er installeret på enheden. Tryk på knappen "Installer", og vent på, at proceduren er afsluttet.

Trin 6

Kør den resulterende applikation ved hjælp af genvejen på Android-skrivebordet. I det vindue, der vises, vil du blive tilbudt en liste over alle hjælpeprogrammer, der er installeret på enheden. Find dit spil, og klik på knappen "Afinstaller". Efter afslutningen af afinstallationsproceduren modtager du også en tilsvarende underretning. Spillet er blevet slettet.

Anbefalede: