Sådan Gendannes Lydikonet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gendannes Lydikonet
Sådan Gendannes Lydikonet

Video: Sådan Gendannes Lydikonet

Video: Sådan Gendannes Lydikonet
Video: Sådan gendanner du din iphone 2024, April
Anonim

Det er praktisk at bruge bakkeikonet til at justere lyden på din computer. Som et resultat af brugerhandlinger eller i alvorlige tilfælde, efter at en virus har inficeret computeren, kan dette ikon forsvinde.

Sådan gendannes lydikonet
Sådan gendannes lydikonet

Instruktioner

Trin 1

Hvis dit operativsystem er Windows XP, skal du udvide knuden Lyde og lydenheder i Kontrolpanel. Marker afkrydsningsfeltet ud for "Vis ikon …", og bekræft dit valg ved at klikke på OK. Hvis afkrydsningsfeltet er markeret, skal du fjerne markeringen og markere OK. Sæt derefter flaget i afkrydsningsfeltet igen, og bekræft ved at klikke på OK.

Trin 2

Hvis systemmeddelelsen "Du har ikke installeret programmet …", når du prøver at markere afkrydsningsfeltet, vises, skal du køre søgefeltet i menuen "Start" og indtaste filnavnet sndvol32.exe. Det skal være placeret i mappen C: Windowssystem32. Hvis denne fil ikke er der, skal du kopiere den på en anden computer eller på installationsdisken og placere den i den ønskede mappe.

Trin 3

Hvis elementet er inaktivt (fremhævet), skal du kalde "Åbn" -linjen med Win + R-kombinationen og indtaste kommandoen regedit. Find sektionen HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionAppletsSysTray. Sæt parameteren Services til dword: 0000001f. For at fjerne lydikonet fra bakken skal du indtaste 0000001b i sektionen Værdi.

Trin 4

For at løse problemet i Windows Vista og Windows 7 skal du højreklikke på et ikke-allokeret mellemrum på "proceslinjen" og vælge "Egenskaber" i rullemenuen. Klik på "Tilpas", og kontroller elementet "Volumen" på listen. Indstil værdien til "Vis ikon og meddelelser", og klik på linket "Slå systemikoner til eller fra" for at kontrollere resultatet.

Trin 5

Hvis elementet er inaktivt, skal du ringe til registreringseditoren med kommandoen regedit. Under HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionExplorerTrayNotify skal du slette ikonstreams og PastIconsStream-nøglerne.

Trin 6

Ved at højreklikke på ikonet "Denne computer" skal du ringe til rullemenuen og vælge indstillingen "Kontrol". Udvid snapin-modulet Services og applikationer. I snapin-modulet Services skal du finde den generiske PnP-enhedshost. Ring til genvejsmenuen ved at højreklikke, aktivere "Egenskaber" og indstille "Starttype Auto".

Anbefalede: