Hvordan Man Bygger Et Maske

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Bygger Et Maske
Hvordan Man Bygger Et Maske

Video: Hvordan Man Bygger Et Maske

Video: Hvordan Man Bygger Et Maske
Video: Valheim hvordan man bygger en borg på vandet 2024, Kan
Anonim

Med udviklingen af internetteknologier har alle slags lokale netværk slået rod i vores liv. På ethvert kontor, stor butik og mange andre steder er de enkleste netværk helt sikkert til stede. Det er meget let at oprette et lokalt netværk selv. For at gøre dette skal du have et minimum sæt enheder og lidt viden inden for netværk. I betragtning af at selv inden for rammerne af deres egen lejlighed bruger mange mennesker flere bærbare computere eller pc'er, bliver emnet om at oprette et netværk meget relevant.

Hvordan man bygger et maske
Hvordan man bygger et maske

Nødvendig

  • netværkskabler
  • Wi-Fi-adaptere
  • Wifi-router

Instruktioner

Trin 1

Vælg typen af det fremtidige lokale netværk. Fremhæv din opmærksomhed på tilgængeligheden af enheder, der kan arbejde med trådløs teknologi Wi-Fi. Hvis du har mobile pc'er til din rådighed, skal en blandet type lokalt netværk prioriteres. Få en Wi-Fi-router.

Trin 2

Installer routeren et sådant sted, at signalet når alle de krævede punkter. Det er bedst at gøre dette i midten af rummet. Slut den til enhver bærbar computer eller computer med et netværkskabel, og åbn indstillingerne. For at gøre dette skal du åbne din browser og indtaste følgende indskrift i adresselinjen: https:// IP-adresse på routeren. Du kan finde ud af IP-enheden i instruktionerne til den.

Trin 3

Åbn de trådløse indstillinger. I den engelske version hedder dette punkt “Trådløs internetopsætning”. Giv din router en permanent (statisk) IP-adresse, og aktiver det trådløse adgangspunkt. Sørg for at indstille en adgangskode til både routeren selv og det trådløse netværk.

Trin 4

Forbind alle krævede mobile enheder til det hotspot, du oprettede. For at gøre dette skal du åbne søgningen efter trådløse netværk, hvis ikon er i højre hjørne af panelet til hurtig adgang.

Trin 5

Nu er det stadig at forbinde stationære pc'er. Du kan købe Wi-Fi-adaptere, der giver dig mulighed for at oprette forbindelse til trådløse netværk. Hvis du ikke vil bruge ekstra penge, skal du slutte computere til routeren ved hjælp af netværkskabler.

Trin 6

Find TCP / IP-indstillingerne til dit lokale eller trådløse netværk. Hvis din router ikke understøtter DHCP-funktion, skal du indtaste en statisk IP-adresse. Den skal afvige fra router-adressen med et fjerde ciffer. Gentag denne handling på alle computere og bærbare computere.

Anbefalede: