Hvordan Man Bygger Et Hus I Minecraft

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Bygger Et Hus I Minecraft
Hvordan Man Bygger Et Hus I Minecraft

Video: Hvordan Man Bygger Et Hus I Minecraft

Video: Hvordan Man Bygger Et Hus I Minecraft
Video: Hvordan man bygger et hus i minecraft 2024, April
Anonim

Når du rejser gennem Minecraft-universet, vil du en dag se et smukt sted og beslutte at bo der. Dette betyder, at det vil være nødvendigt at bygge et hus, opføre et højt hegn, oprette en køkkenhave, etablere belysning og så videre. Ikke alle spillere har en idé om, hvordan en bygning kan se ud, så lad os finde ud af, hvordan man bygger et hus i Minecraft korrekt.

Byg et hus i Minecraft
Byg et hus i Minecraft

Instruktioner

Trin 1

Før vi bygger et hus i Minecraft, lad os studere en lille teori. Husdesign kan være af alle slags: under vand, på et træ, sten, mursten, svampe osv. Vi bygger ikke slotte, men vi bygger et almindeligt solidt hus. Hvis du viser din fantasi, skal det vise sig interessant. Lager op med materialer, for du skal bruge mange af dem for at bygge et hus i Minecraft.

Trin 2

Som i det virkelige liv skal du starte med at bygge fundamentet. Vælg en sten eller mursten til dette. Hold dit hjem niveau ved at planlægge et par værelser på forhånd.

Trin 3

Derefter skal du bygge vægge på fundamentet. En blok er tilstrækkelig. Hvis du er bekymret for din sikkerhed, kan du lave et dobbeltlag - det bliver mere pålideligt. Brug farvet uld til at simulere tapet eller malede vægge. Huset bliver mere behageligt.

Trin 4

Byg taget ovenfra i form af en pyramide. Ethvert materiale gør f.eks. Trætrin. Huset i Minecraft vil se meget bedre ud i dette tilfælde.

Trin 5

Installer nu døre, vinduer og trin. Tag dig tid og tænk over hvert trin, prøv at være original, for dette er en kreativ proces. Som et resultat vil du være i stand til at invitere venner til dit hus, overrask med bygningens usædvanlige interne og eksterne layout.

Trin 6

Det ydre og indre udseende kan forresten forbedres lidt ved at placere en seng, kister i et af værelserne, hænge billeder på væggene og skabe en pejs. Det lykkedes dig at bygge et hus i Minecraft.

Anbefalede: