Sådan Læses Bin-filen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Læses Bin-filen
Sådan Læses Bin-filen

Video: Sådan Læses Bin-filen

Video: Sådan Læses Bin-filen
Video: Få mennesker kender hemmeligheden bag en skruenøgle! 2024, Kan
Anonim

En bin-fil er et virtuelt diskbillede. Fangsten er, at dette format i modsætning til iso-formatet eller mds ikke er så kendt. Efter at have downloadet en bestemt fil (film eller spil) fra Internettet, som senere endte i bin-udvidelsen, ved brugeren ofte simpelthen ikke, hvordan man læser den. Standardstyringssystemværktøjerne er ikke nok til dette. Yderligere programmer er nødvendige her.

Sådan læses bin-filen
Sådan læses bin-filen

Nødvendig

  • - Computer;
  • - Alkoholprogram
  • - Daemon Tools Lite-program.

Instruktioner

Trin 1

Et af de mest almindelige programmer, der kan læse bin-filer, er Alkohol. Download det fra Internettet. Du skal downloade en af de nyeste versioner, da forældede versioner muligvis er uforenelige med virtuelle diske i bin-format. Installer det på din computer.

Trin 2

Kør programmet. Når du har startet det første gang, skal du vente et par sekunder, indtil det virtuelle drev oprettes. Vælg derefter "Søg efter billeder" i programmets hovedmenu. Angiv derefter stien til mappen, hvor bin-filen er placeret, og klik på "Søg". Vælg denne fil med venstre museknap. Klik derefter på "Tilføj filer".

Trin 3

Nu er den valgte fil tilgængelig i programmets hovedmenu. Dobbeltklik på det med højre museknap, og filen monteres på det virtuelle drev. Gå derefter til "Denne computer". Du kan åbne en virtuel disk på samme måde som en almindelig optisk disk i et almindeligt drev.

Trin 4

Et andet program, der kan læse dette format, hedder Daemon Tools Lite. Denne version af programmet distribueres ikke kommercielt, så du kan downloade det gratis. Download og installer det på din computer. Kør det installerede program. Vent et par sekunder, indtil programmet opretter et virtuelt drev, som vil være tilgængeligt i "Denne computer". Venstreklik på det yderste venstre ikon (med et diskbillede) og angiv stien til bin-filen. Vælg det med venstre museklik, og klik derefter på "Åbn" nederst i vinduet.

Trin 5

Nu er filen blevet tilføjet til programmets hovedmenu. Klik på den med højre museknap, og vælg "Mount to device" i menuen, der vises. Vent et par sekunder. Filen monteres. Derefter skal autostart på den virtuelle disk fungere. Hvis dette ikke skete, skal du gå til "Denne computer" og åbne den selv.

Anbefalede: