Sådan Skjules Kurven

Indholdsfortegnelse:

Sådan Skjules Kurven
Sådan Skjules Kurven

Video: Sådan Skjules Kurven

Video: Sådan Skjules Kurven
Video: Stabilitets video - lær deg stabilitet for skip på en grunnleggende måte 2024, Kan
Anonim

Systemmappen "Papirkurv", der bruges i Windows-operativsystemer, gemmer "slettede" filer - disse er alle slags kopier af filer, beskadigede såvel som forældede og mere irrelevante filer. Kurven er et fast element på skrivebordet.

Sådan skjules kurven
Sådan skjules kurven

Instruktioner

Trin 1

På trods af sin "standard" -position på Windows-skrivebordet kan den dog skjules, og derefter vises den kun i mappen "Denne computer". For at skjule papirkurven fra skrivebordet på Microsoft Windows Vista, Windows Server 2008 eller Windows 7, skal du klikke på knappen "Start". I søgeområdet skal du indtaste ordet "display" (uden anførselstegn). I de "Start" -resultater, der vises, skal du vælge det øverste program - "Vis eller skjul almindelige ikoner på skrivebordet."

Trin 2

Du vil se et vindue kaldet "Desktop Icon Options" med en liste over ikoner og en displaymulighed - markeret eller ikke markeret. Fjern markeringen fra feltet ud for ordet "Papirkurv", og klik på knappen "Anvend". Papirkurven forsvinder fra Windows-skrivebordet.

Trin 3

For brugere af Windows XP og Windows Server 2003 er et sådant systemværktøj ikke tilgængeligt, men du kan manuelt fjerne papirkurven fra skrivebordet ved hjælp af Windows-registreringsdatabasen. Gå til registreringsdatabasen for at skjule skrivebordsikoner. For at køre det skal du finde Run-applikationen i menuen "Start" - "Alle programmer", starte den og indtaste "regedit.exe" i indtastningslinjen til programadressen (uden anførselstegn).

Trin 4

I registreringseditoren, der åbnes, skal du bruge den venstre navigationsmenu i "træet". Find følgende sektioner: HKCUSoftwareMicrosoftWindows CurrentVersionExplorerHideDesktopIcons ClassicStartMenu

HKCUSoftwareMicrosoftWindows CurrentVersionExplorerHideDesktopIcons NewStartPanel I disse sektioner er DWORD-parameteren {645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E} ansvarlig for papirkurven. Værdien "1" svarer til at skjule papirkurven, værdi "0" - til at vise den på skrivebordet. Indtast parameter "0" og luk Registreringseditor.

Anbefalede: