Sådan Gendannes Kurven

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gendannes Kurven
Sådan Gendannes Kurven

Video: Sådan Gendannes Kurven

Video: Sådan Gendannes Kurven
Video: Stabilitets video - lær deg stabilitet for skip på en grunnleggende måte 2024, Kan
Anonim

Når du arbejder med en personlig computer, er det nødvendigt at forstå dens grænseflade og grundlæggende funktionalitet samt være i stand til at klare uventede og ikke-planlagte problemer. Et af disse problemer for uerfarne pc-brugere er, at alle elementer fra skrivebordet forsvinder, for eksempel ikonet "Papirkurv", som ved et uheld kan slettes af brugeren til enhver tid.

Sådan gendannes kurven
Sådan gendannes kurven

Instruktioner

Trin 1

Hvis du af en eller anden grund har slettet papirkurven fra dit skrivebord, kan du gendanne det ved hjælp af flere metoder. Åbn Start-menuen, og vælg sektionen Kør. Indtast kommandoen gpedit.msc i det vindue, der vises, og tryk på enter.

Trin 2

I menuen med GPO'er, der vises, skal du vælge Brugerkonfiguration og derefter vælge Administrative skabeloner og skrivebord. Du vil se en mulighed i højre side af menuen "Fjern papirkurvikon fra skrivebordet" - skift indstillingerne for indstillinger til "Ikke konfigureret" og klik derefter på OK. Genstart din computer - skraldespandikonet skal være på plads igen.

Trin 3

Hvis ændring af indstillingen ikke hjalp, skal du åbne sektionen Kør igen i menuen Start og skrive regedit i linjen. Tryk på enter, og åbn systemregistreringseditoren. Naviger til følgende sti: HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionExplorerHideDesktopIconsNewStartPanel.

Trin 4

Indstil parameter {645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E} til "0". Hvis du ændrede stilen i Start-menuen fra Standard til Classic, skal du bruge stien: HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionExplorerHideDesktopIconsClassicStartMenu.

Trin 5

I det vindue, der åbnes, skal du indstille følgende parameter til en nulværdi: DWORD {645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E}.

Trin 6

Der er en anden måde at returnere skraldespand-ikonet gennem registreringsdatabasen - i en åben registreringsdatabaseeditor skal du gå til adressen: HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionExplorerDesktopNameSpace.

Trin 7

Opret et nyt underafsnit i det afsnit, der åbnes ved at højreklikke og vælge Opret et nyt afsnit i menuen. Du har brug for følgende partitionsværdi: {645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E}. I standardindstillingen skal du ændre værdien til papirkurven.

Anbefalede: