Sådan Indsættes En Virtuel Disk

Indholdsfortegnelse:

Sådan Indsættes En Virtuel Disk
Sådan Indsættes En Virtuel Disk

Video: Sådan Indsættes En Virtuel Disk

Video: Sådan Indsættes En Virtuel Disk
Video: Как установить и протестировать Windows 11 на VirtualBox 2024, Kan
Anonim

Fremskridt står ikke stille. Tidligere, for at starte et spil eller se en film, var du nødt til at købe en disk, indsætte den i en disklæser (CD-ROM, DVD-ROM), nu kan du starte spillet fra en virtuel disk. Faktisk er den virtuelle disk ikke indsat hvor som helst, men oprettes ved hjælp af et specielt program.

Sådan indsættes en virtuel disk
Sådan indsættes en virtuel disk

Nødvendig

Daemon Tools Pro

Instruktioner

Trin 1

Start Daemon Tools fra proceslinjen gennem menuen Start eller ved at klikke på ikonet DTPro.exe i biblioteket med det installerede program. I programvinduet i den øverste menulinje skal du vælge sektionen Værktøjer ved at klikke på den med venstre museknap. I menuen, der åbnes, skal du ringe til kommandoen Tilføj IDE Virtual Drive eller klikke på det tilsvarende ikon på kontrolpanelet. Hvis panelet med ikoner ikke vises, skal du højreklikke på det og markere elementet Basic med en markør. Vent mens applikationen opretter en ny virtuel disk - nederst i vinduet ser du et miniaturebillede af den nyoprettede virtuelle disk.

Trin 2

Højreklik på det virtuelle diskikon eller dobbeltklik på det med venstre museknap. Mens disken er tom, vises den som tom. Vælg Mount Image i rullemenuen. Angiv stien til den fil, der indeholder diskbilledet (.mds,.iso osv.). Vælg filen, så dens navn vises på linjen Filnavn, og klik på knappen Åbn. Vent mens applikationen monterer diskbilledet til din virtuelle disk. Når handlingen er afsluttet, vil den virtuelle disk, du oprettede, ændre udseende og navn.

Trin 3

Luk programvinduet ved at klikke på X-ikonet i øverste højre hjørne af vinduet, eller vælg kommandoen Afslut fra filelementet i den øverste menulinje. Bekræft handlingen ved at klikke på knappen Ja i vinduet og spørge "Er du sikker på, at du vil afslutte?" (Er du sikker på, at du vil afslutte). Åbn mappen Denne computer. Sammen med de lokale og flytbare diske, der er tilgængelige på computeren, vil du se den nyoprettede virtuelle disk med billedet monteret på den. Arbejd derefter med det som med en almindelig disk: Hvis autorun findes, skal du klikke på ikonet med venstre museknap. Hvis du vil åbne disken til visning, skal du højreklikke på ikonet og vælge kommandoen "Åbn".

Anbefalede: