Sådan Installeres Kaspersky Internet Security I

Indholdsfortegnelse:

Sådan Installeres Kaspersky Internet Security I
Sådan Installeres Kaspersky Internet Security I

Video: Sådan Installeres Kaspersky Internet Security I

Video: Sådan Installeres Kaspersky Internet Security I
Video: СКАЧАТЬ БЕСПЛАТНО КАСПЕРСКИЙ 2017 2024, Kan
Anonim

Kaspersky Internet Security er en softwarepakke fra skaberen af den populære antivirussoftware. Denne applikation hjælper med at beskytte brugerens computer mod vira og spyware, der let kan trænge ind på Internettet. Internetsikkerhed installeres ved hjælp af en installationspakke, der downloades fra udviklerens websted.

Sådan installeres Kaspersky Internet Security i 2017
Sådan installeres Kaspersky Internet Security i 2017

Instruktioner

Trin 1

For at komme i gang skal du gå til den officielle hjemmeside for anti-virus softwareudvikleren Kaspersky. Brug afsnittet "Download" til at downloade en prøveversion af Internetsikkerhed. Klik på knappen "Prøveversion" for at downloade installationsfilen.

Trin 2

Inden du installerer, skal du sørge for, at der ikke er installeret nogen anden antivirussoftware på din computer, som muligvis er inkompatibel med internetsikkerhed og kan påvirke applikationens funktion. Kategorien af inkompatible programmer inkluderer antivirus-systemer fra andre udviklere såvel som alle slags firewalls.

Trin 3

Luk alle kørende applikationer, inden du installerer, og kør den downloadede installationsfil. Klik på knappen "Installer" i det vindue, der vises, og følg instruktionerne, der vises på skærmen. Accepter licensaftalen for brug af programmet ved at markere afkrydsningsfeltet ud for det tilsvarende emne. Du bliver også nødt til at acceptere KSN-licensen, som vedrører algoritmen til at genkende potentielt farlig software downloadet fra netværket.

Trin 4

Indtast om nødvendigt adgangskoden til Windows-administratorkontoen og klik på Næste. Når alle handlinger er afsluttet, begynder installationen af programmet, hvorefter du vil se en tilsvarende underretning. Marker afkrydsningsfeltet ud for "Start Kaspersky Internet Security", og klik på "Udfør". Installationen af programmet er afsluttet.

Trin 5

Efter installation af applikationspakken anbefaler udvikleren også at opdatere virusdatabaser ved hjælp af det relevante element i programgrænsefladen. Du kan også kontrollere status på din computer og scanne efter vira i programmets hovedvindue. Det tilrådes at udføre en fuld scanning af computeren, hvor det er bedst ikke at køre nogen programmer og lade applikationen fuldføre operationen alene.

Anbefalede: