Sådan Omdøber Du En Fil I Total Kommandør

Indholdsfortegnelse:

Sådan Omdøber Du En Fil I Total Kommandør
Sådan Omdøber Du En Fil I Total Kommandør

Video: Sådan Omdøber Du En Fil I Total Kommandør

Video: Sådan Omdøber Du En Fil I Total Kommandør
Video: Мобильное приложение Total Commander для Android. Архиватор в комплекте ... 2024, Kan
Anonim

Total Commander-softwaren er designet til hurtigt at navigere på de lokale og eksterne drev på en personlig computer samt til at administrere bruger- og systemfiler. I Total Commander kan brugeren slette, flytte, kopiere, omdøbe filer.

Sådan omdøber du en fil i total kommandør
Sådan omdøber du en fil i total kommandør

Instruktioner

Trin 1

For at omdøbe en fil skal du starte Total Commander ved at dobbeltklikke på genvejen på skrivebordet med venstre museknap.

Trin 2

I et af programmets navigationsområder skal du åbne biblioteket, hvor den krævede fil er gemt, ved at dobbeltklikke på navnene på mapperne fra stien til filen.

Trin 3

Du kan også bruge programmatisk søgning. For at gøre dette skal du klikke på ikonet "Søg" i programmets øverste menu eller trykke på tasten "Alt + F7" på tastaturet. I det vindue, der vises, skal du indtaste en forespørgsel med navnet på den ønskede fil i tekstfeltet "Søg efter filer" og klikke på knappen "Start søgning". Når filen vises nederst i feltet Søgeresultater, skal du klikke på knappen Afbryd. Klik på linjen med den fundne fil en gang med venstre museknap og klik på "Gå til fil".

Trin 4

I navigationsruden skal du højreklikke på den ønskede fil en gang og klikke på ikonet Omdøb / flyt filer. Vinduet til styring af de valgte filer åbnes.

Trin 5

I linjen med placeringsmappen og filnavnet skal du vælge sidstnævnte og indtaste et nyt navn. Klik på OK-knappen.

Trin 6

Du kan også omdøbe en fil i Total Commander-softwaren ved at vælge filen med et enkelt højreklik og trykke på "F2" -tasten på dit tastatur. Derefter fremhæves navnet på filen i navigationsområdet til redigering. Indtast et nyt navn til filen, og tryk på "Enter" -tasten på dit tastatur.

Trin 7

Total Commander har en batch-fil-omdøbningsfunktion, takket være hvilken brugeren kan omdøbe alle valgte filer med samme navn. Den samme funktion kan bruges til at omdøbe en enkelt fil.

Trin 8

Vælg den ønskede fil i navigationsruden ved at højreklikke på den en gang. Gå til hovedmenuen "Filer", og klik på linjen "Batch omdøb filer" … eller tryk på tastekombinationen "Ctrl + M" på tastaturet. Vinduet "Batch Rename" åbnes med alle dets indstillinger.

Trin 9

I "Find og erstat" -blokken i "Find" -linjen skal du indtaste det gamle filnavn (eller dets udskiftede del). Indtast et nyt filnavn (eller erstatningsdel) i linjen "Erstat med".

Trin 10

Klik på knappen Kør. Når alle de valgte filer er blevet omdøbt, skal du klikke på knappen "Luk".

Anbefalede: