Sådan Omdøber Du En Fil På Windows

Indholdsfortegnelse:

Sådan Omdøber Du En Fil På Windows
Sådan Omdøber Du En Fil På Windows

Video: Sådan Omdøber Du En Fil På Windows

Video: Sådan Omdøber Du En Fil På Windows
Video: Sådan sikkerhedskopierer du filer i Windows 10 (Officiel Dell Tech Support) 2024, Kan
Anonim

Filnavnet i Windows-operativsystemer kan ændres af brugeren efter eget skøn. Brugeren har ikke adgang til kun at omdøbe beskyttede systemfiler og filer, der bruges af ethvert program på et givet tidspunkt.

Sådan omdøber du en fil på Windows
Sådan omdøber du en fil på Windows

Instruktioner

Trin 1

Åbn biblioteket (mappen), der indeholder den fil, du vil tildele et andet navn til. Eller indtast filnavnet i søgefeltet i menuen Start.

Trin 2

Vælg denne fil ved at klikke på den med venstre museknap en gang. Du kan også bruge piletasterne på dit tastatur til at gøre dette.

Trin 3

Klik på den valgte fil igen med venstre museknap. Derefter fremhæves teksten til filnavnet til redigering.

Trin 4

Vælg også teksten i filnavnet til redigering ved at klikke på den valgte fil med højre museknap en gang og vælge linjen "Omdøb" i den viste kontekstmenu. Derefter kan du indtaste et nyt filnavn.

Trin 5

Slet den eksisterende, og indtast et nyt filnavn. Tryk derefter på Enter-tasten på dit tastatur, eller venstreklik et vilkårligt sted i det åbne vindue.

Trin 6

Du kan også ændre navnet på filen gennem dialogboksen med dens egenskaber. For at gøre dette skal du åbne mappen med den ønskede fil.

Trin 7

Klik en gang på højre museknap på den valgte fil. En liste over mulige handlinger på filen vises.

Trin 8

Klik på den liste, der vises, en gang med venstre museknap på linjen "Egenskaber". En dialogboks åbnes med de grundlæggende indstillinger og egenskaber for denne fil.

Trin 9

I vinduet, der åbnes, skal du aktivere fanen "Generelt". Denne fane viser navnet, typen, størrelsen på filen, den tilknyttede applikation, placeringen af filen på disken osv.

Trin 10

Find linjen med det eksisterende filnavn øverst på den aktiverede fane, og indtast en ny. Derefter skal du trykke successivt på knapperne "Anvend" og OK. Filnavnet skifter til et nyt.

Anbefalede: