Sådan Logger Du På En Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Logger Du På En Computer
Sådan Logger Du På En Computer

Video: Sådan Logger Du På En Computer

Video: Sådan Logger Du På En Computer
Video: Sådan logger du på Microsoft Dynamics NAV 2017 , fra Pc , Web og App 2024, April
Anonim

Operativsystemet på en personlig computer giver brugerne mulighed for at bruge forskellige funktioner, installere tredjepartssoftware, spille spil og arbejde med computerteknologier.

Sådan logger du på en computer
Sådan logger du på en computer

Instruktioner

Trin 1

Hvordan kan du logge ind på et computersystem? Typisk er dette operativsystemet, der indeholder alle funktionerne. Du indtaster det, når du tænder computeren. Brugeren kan også indstille en særlig adgangskode ved indgangen, så uautoriserede personer ikke kan se dataene. Det er dog værd at bemærke, at der er et andet system kaldet I / O-systemet, det vil sige BIOS.

Trin 2

Den findes på næsten alle computere, da det uden det er umuligt at installere betjeningskomponenter, skal du tænde computeren. Indgangen udføres ved at indtaste bestemte taster. Laptops har deres egne kombinationer, men de er alle beskrevet i instruktionerne eller direkte på arbejdspanelet. På en personlig computer gøres alt på samme måde. Hovedtasterne til indtastning er Slet, F5, F12, F11.

Trin 3

Genstart din computer. Så snart det begynder at tænde, skal du holde en af ovenstående taster nede. Du kan bare trykke på det hurtigt for ikke at gå glip af et øjeblik. Hvis det gøres korrekt, giver computeren dig besked om at gå ind i BIOS. Som praksis viser, kan der på nogle computere angives loginadgangskoder. For at ændre eller slette dem skal du indtaste den gamle kombination. Find adgangskoderne i din computers bundkortdokumentation.

Trin 4

Hvis der ikke er adgangskode, flyttes du automatisk til BIOS. Alle versioner er beskrevet på engelsk. Næsten alle instruktioner er beskrevet for engelske versioner, så ingen udvikler russifiers. Du kan se temperaturen på systemenheden i dette system, ændre klokkeslættet, indstille adgangskoder, indstille prioriteten for opstart fra en diskette eller fra en harddisk og meget mere. Glem dog ikke, at forkerte handlinger kan føre til beskadigelse af din computer.

Anbefalede: