Hvordan Man Skriver På Gotisk

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Skriver På Gotisk
Hvordan Man Skriver På Gotisk

Video: Hvordan Man Skriver På Gotisk

Video: Hvordan Man Skriver På Gotisk
Video: Адриан переехал к Маринетт жить! Лука чуть не застукал их! 😱 2024, April
Anonim

At skrive teksten i en af de ikke-standardiserede skrifttyper får den til at se attraktiv ud. Og i nogle tilfælde kan dets anvendelse tjene som en måde at stylere tekst på, hvoraf et eksempel er den gotiske skrifttype.

Hvordan man skriver på gotisk
Hvordan man skriver på gotisk

Instruktioner

Trin 1

Først skal du finde og installere den passende gotiske skrifttype til at arbejde med. Søg på Internettet på tematiske sider (for eksempel xfont.ru, ifont.ru osv.) Eller ved hjælp af søgetjenester (Yandex, Google, Rambler osv.). Når du har fundet den gotiske skrifttype, du ønsker, skal du downloade den til din computers harddisk. Hvis det er i et arkiv (rar, zip osv.), Skal du udpakke det. Derefter skal du installere skrifttypen i systemet.

Trin 2

Der er to måder, hvorpå du kan installere den krævede skrifttype. Dobbeltklik på den downloadede skrifttypefil. Der åbnes et vindue, hvor dets navn og eksempler på tekst i forskellige størrelser vises. Klik på knappen "Installer" placeret i den øverste del af vinduet. Vent til processen er færdig. Efter afslutning installeres skrifttypen.

Trin 3

Den anden installationsmulighed er som følger. Åbn Windows-operativsystemmappen på systemets lokale drev ved hjælp af Stifinder. Find og åbn biblioteket Skrifttyper. Kopier den gotiske skrifttypefil, du downloadede til den. For at gøre dette skal du blot trække den med musen ind i denne mappe eller højreklikke på den, vælge "Kopier", derefter højreklikke i mappen Skrifttyper og vælge "Indsæt". Vent, indtil filen er kopieret.

Trin 4

Åbn det program, hvor du vil oprette den gotiske bogstaver. Det kan f.eks. Være en teksteditor, Microsoft Word eller en grafisk - Microsoft Paint, Adobe Photoshop osv.

Trin 5

Vælg den installerede skrifttype i "Font" -elementet. Begynd nu med at skrive teksten - det gøres med gotisk skrifttype. Du kan også først bare skrive teksten, derefter vælge den og vælge den ønskede i "Font". Den indtastede tekst præsenteres i gotisk stil.

Anbefalede: