Sådan Placeres En Radar I COP

Indholdsfortegnelse:

Sådan Placeres En Radar I COP
Sådan Placeres En Radar I COP

Video: Sådan Placeres En Radar I COP

Video: Sådan Placeres En Radar I COP
Video: Сравниваем РАДАР-ДЕТЕКТОРЫ 2021 | Uniden, GENEVO, Redline 2024, Kan
Anonim

Øvelse viser, at i Counter-Strike er vinderen som regel ikke den, der skyder bedre, men den, der opfører sig mere korrekt og listigt på banen. Det er åbenbart næsten umuligt at gennemføre en mere eller mindre seriøs taktisk manøvre uden en radar, der giver et minimalt overblik over slagmarken.

Sådan placeres en radar i COP
Sådan placeres en radar i COP

Instruktioner

Trin 1

Kontroller dine indstillinger. Tilstedeværelsen af radaren bestemmes primært af det tilsvarende afkrydsningsfelt i menuen "Options" -> "Interface", som du kan indstille når som helst under spillet.

Trin 2

Brug konsollen. Åbn vinduet med hovedindstillinger, og marker afkrydsningsfeltet ud for "Aktivér konsol". Gå ind i spillet (bedre i single player, så du ikke bliver distraheret) og tryk på tastaturet "tilde" (~). Kommandolinjen, der vises, tjener til at indtaste interne kommandoer: i dit tilfælde skal du bruge drawradar og hideradar - faktisk tænder og slukker du for radaren. Derudover er cl_radartype # -kommandoen nyttig, hvor # er 0 eller 1 - gennemsigtighedstilstanden for minimap er aktiveret eller deaktiveret.

Trin 3

Hvis radaren ikke fungerer, når du har indtastet konsolkommandoer, skal du downloade hud.txt-filen til Counter-Strike-spillet fra Internettet. Det er klart, at din kopi blev beskadiget eller ved et uheld erstattet med en defekt. Placer den nye fil i din spil / cstrike-mappe.

Trin 4

Installer snyderi. Blandt andre, såsom en wallhack eller aimbot, finder du et RADAR-snyderi, der viser både dine allierede og fjender på kortet. Dette giver åbenbart en uvurderlig taktisk fordel, men er samtidig uærlig i forhold til andre spillere. For at installere radaren skal du downloade RADAR-modifikationen til din computer og pakke den ud i hestemappen sammen med spillet. Kør.exe-filen og husk nøglen, der aktiverer snyde. Åbn spillet, gå til serveren, og klik derefter på den ønskede knap - røde prikker vises straks på radaren, hvilket indikerer modstandere.

Trin 5

Du kan forbedre radaren ved at ændre dens hud. For at gøre dette skal du downloade arkivet med det nye radarbillede og pakke det ud til ethvert sted, der passer dig. Der skal være flere.spr-filer inde. Placer dem i / cstrike / sprites-mappen i rodmappen til spillet. Hvis navnene på nogle filer stemmer overens, skal du slette de gamle versioner (hvis du ønsker det, kan du oprette en sikkerhedskopi til gendannelse). Hvis den angivne mappe ikke findes, skal du oprette den selv.

Anbefalede: