Sådan Samles Et Tastatur

Indholdsfortegnelse:

Sådan Samles Et Tastatur
Sådan Samles Et Tastatur

Video: Sådan Samles Et Tastatur

Video: Sådan Samles Et Tastatur
Video: Hvordan få æ og ø på Lightning Keyboard? 2024, Kan
Anonim

Hvis du har brug for at samle et computertastatur, er der visse punkter, du skal vide, før du begynder at samle det. Generelt er samling af et computertastatur en ret simpel aktivitet, som det ikke tager meget tid at gennemføre.

Sådan samles et tastatur
Sådan samles et tastatur

Nødvendig

Tastatur

Instruktioner

Trin 1

For at strømline dine handlinger vil vi overveje situationen fra starten, nemlig fra adskillelse af tastaturet. Først og fremmest skal du frakoble den fra systemenheden, før du fortsætter med demonteringen af enheden. Først da kan du gå videre til næste trin.

Trin 2

Vend tastaturet om, og fjern eventuelle synlige skruer. Hvis enheden ikke adskilles, efter at alle skruer er fjernet, skal du gøre som følger. På bagsiden af tastaturet vil du se elastikker, der forhindrer enheden i at glide over bordet. Det er sandsynligt, at yderligere skruer er skjult under dem. Skræl disse elastikker, og skru derefter de resterende skruer af. Tastaturet adskilles nu uhindret. Samlingen af enhedens dele finder sted ved at skrue skruerne omvendt.

Trin 3

Hvis du har brug for at fjerne taster fra tastaturet, er det ikke relevant at analysere det i dette tilfælde. Dette gøres som følger.

Trin 4

Inden du begynder at fjerne tasterne fra tastaturet, skal du tage et stykke papir og tegne alle knapperne på det igen i den rækkefølge, de er placeret på enheden. Hvis du ikke specielt ønsker at tegne, skal du lægge dem ud for at undgå forvirring under den efterfølgende installation af tasterne, når du fjerner dem i rækkefølgen af deres arrangement på tastaturet. Vær dog forsigtig: en kat, der løber forbi, eller en utilsigtet håndbevægelse kan forstyrre den korrekte rækkefølge af knapper.

Trin 5

For at fjerne taster fra tastaturet skal du gøre følgende. Tag fat i udløserknappen på venstre og højre side, og træk den derefter op i en side-til-side bevægelse. Dette skal gøres med hver knap undtagen pladsen. Når du fjerner et mellemrum, skal nøglegrebet være fra toppen og bunden af knappen. For at fastgøre knapperne igen skal du blot skubbe dem tilbage på plads og derefter trykke ned på tastaturet.

Anbefalede: