Sådan Tilsluttes En Tv-stikkontakt

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes En Tv-stikkontakt
Sådan Tilsluttes En Tv-stikkontakt

Video: Sådan Tilsluttes En Tv-stikkontakt

Video: Sådan Tilsluttes En Tv-stikkontakt
Video: Sådan bruger du et Smart-stik – SmartHome 2024, Kan
Anonim

Det er ikke nødvendigt at ringe til guiden for at tilslutte tv-stikket. Det er nok at have et sæt værktøjer i dit hjemarsenal og læse instruktionerne til installation af denne enhed.

Sådan tilsluttes en tv-stikkontakt
Sådan tilsluttes en tv-stikkontakt

Instruktioner

Trin 1

Find en dedikeret tv-stikkontakt. For at gøre dette skal du beslutte, hvilken enhed du vil oprette forbindelse til den. Der er flere muligheder: enkelt, dobbelt eller fire kontakter. Du tilslutter dog kun to kontakter til selve stikkontakten, så forbindelsesprincippet ændres ikke. Når stikket er valgt, skal du gøre følgende.

Trin 2

Før PE-ledningen fra gulvpanelet ind i en speciel samledåse. Denne boks kan deles eller bare til din lejlighed. Derefter vikles de resterende to ledninger til RCD-indgangen, og forbind derefter fasen og nul i den rigtige rækkefølge.

Trin 3

Arranger alle ledninger i samledåsen i overensstemmelse med det generelle elektriske kredsløb til din lejlighed. Find derefter jordstiften. Dette er en formet metalplade med et hul. Fastgør ledningen i det angivne hul.

Trin 4

Brug en gevindbolt til at gøre dette. For at tilslutte tv-stikket korrekt skal du tilslutte de to resterende ben korrekt. En af disse ledninger er nul, den anden er fase. Bring begge ledninger til kanten af bolten, og tryk dem ned med bolten og platin.

Trin 5

Installer et specielt stik i væggen. Det er normalt lavet af plastik. For at installere tv-stikket permanent skal du fastgøre det til stikkontakten. For at stikkontakten skal være på det rigtige sted, skal du udhule nok plads i væggen til dens volumen. Brug en hammerboremaskine og en boremaskine til dette.

Trin 6

Brug derefter selvskærende skruer til at fastgøre stikket i væggen og fastgøre stikket i det. Det er muligt at bruge den såkaldte "overskæg" til fastgørelse af soklen, men de giver ikke den krævede stivhed af fiksering. Når du installerer stikkontakten, skal du være opmærksom på, hvor ledningen kommer fra. Hvis det går ovenfra, er det bedre at installere stikkontakten med kontakterne nede; hvis ledningen går fra bunden, skal du i overensstemmelse hermed installere soklen med kontakterne opad.

Anbefalede: