Sådan Fjernes Beskyttelse Fra Et USB-flashdrev

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Beskyttelse Fra Et USB-flashdrev
Sådan Fjernes Beskyttelse Fra Et USB-flashdrev

Video: Sådan Fjernes Beskyttelse Fra Et USB-flashdrev

Video: Sådan Fjernes Beskyttelse Fra Et USB-flashdrev
Video: Image to USB stick via MacOSX 2024, Kan
Anonim

Du har sandsynligvis oplevet situationer, hvor du vil skrive nogle oplysninger til et USB-flashdrev eller dumpe det, for eksempel fotos eller videoer, men systemet udsender en advarsel: "Enheden er skrivebeskyttet." I dette tilfælde kan der ikke skrives noget til USB-flashdrevet, selvom det er helt tomt. Nogen vil måske skynde sig at erstatte den med en anden. Men gør det ikke.

Sådan fjernes beskyttelse fra et USB-flashdrev
Sådan fjernes beskyttelse fra et USB-flashdrev

Nødvendig

  • - computer;
  • - USB-drev
  • - AlcorMP-program.

Instruktioner

Trin 1

Se først på din enhed. På nogle flashdrev er der en lille låsekontakt, ved at skubbe den, kan du forbyde funktionen af at skrive filer til mediet. Ved at bringe kontakten tilbage til sin oprindelige position kan du bruge dit USB-flashdrev igen. Det er også værd at undersøge sådanne enheder nøje, når du køber, for ikke at opleve lignende situationer i fremtiden.

Trin 2

Situationen er mere kompliceret, hvis der ikke er nogen lås på flashdrevet, men skrivebeskyttelsen er på en eller anden måde slået til. Men selv i dette tilfælde er der en vej ud. Kun information fra USB-stikket går tabt, da den formateres ved hjælp af et specielt program. Download og installer den gratis AlcorMP-software på din computer. Du kan finde det på hjælpesiden flashboot.ru.

Trin 3

Kør programmet, og frakobl alle flashdrev fra computeren før det. For at starte hjælpeprogrammet skal du dobbeltklikke på genvejen på computerens skrivebord. Når du har startet AlcorMP, skal du slutte det defekte USB-flashdrev til din computer. Hvis systemet informerer dig om, at de nødvendige indstillinger er gennemført, og enheden kan fjernes, skal du følge denne anbefaling. Kør derefter AlcorMP igen.

Trin 4

Klik derefter på indstillingen Setup i vinduet, der åbnes. I de programfaner, der er åbnet, kan du indstille de indstillinger, du har brug for til flashdrevet. Men dette er slet ikke nødvendigt. Marker bare afkrydsningsfeltet med navnet på dine medier. Hvis det ikke er på listen, skal du blot klikke på "Ok". Formatering startede. Om et par minutter har din enhed klar til brug. I fremtiden kan du bruge dette program i tilfælde af sådanne situationer, så fjern ikke AlcorMP. Opret en separat mappe, hvor sådanne hjælpeprogrammer kopieres.

Anbefalede: