Sådan Beskyttes En Fil

Indholdsfortegnelse:

Sådan Beskyttes En Fil
Sådan Beskyttes En Fil

Video: Sådan Beskyttes En Fil

Video: Sådan Beskyttes En Fil
Video: МК "Бантики в розовом кружеве"🎀/DIY "Bows in pink lace"🎀 2024, Kan
Anonim

For at undgå at kopiere værdifulde filer, som du gemmer på din computer eller på netværket, er det ofte vigtigt at beskytte dem. Et stort antal filer kan gemmes i Zip-arkiver. Det er værd at overveje, hvordan man installerer beskyttelse på dem.

Sådan beskyttes en fil
Sådan beskyttes en fil

Nødvendig

  • - computer;
  • - Internetadgang.

Instruktioner

Trin 1

Gå til det officielle 7-zip.org-websted, og download 7-Zip-filkomprimeringsprogrammet. Installer dette program ved hjælp af det installationsprogram, du downloadede. Åbn 7-Zip File Manager ved at gå til Start -> Programmer -> 7-Zip -> 7-Zip File Manager.

Trin 2

Åbn mappen, hvor den fil, du vil komprimere og kryptere, er placeret. Venstreklik på den valgte mappe. Klik på knappen "tilføj" på værktøjslinjen. Det skal have et stort grønt + tegn over teksten.

Trin 3

Giv arkivet et navn at huske. Du kan også anvende den automatisk genererede titel.

Trin 4

Klik på rullelisten ud for Arkivformat. Vælg zip-format. Vælg "Maksimum" under "Kompressionsniveau".

Trin 5

Indtast den ønskede adgangskode i det tilsvarende felt. Genudskriv det på nedenstående linje. Klik på rullelisten nedenfor. Vælg formattypen AES-256. Klik på knappen OK nederst i dialogboksen.

Trin 6

Vent til programmet er færdig med komprimeringen. Den krævede tid til denne handling varierer afhængigt af størrelsen på de filer, du komprimerer, og hastigheden på din computer. Vær opmærksom på indikatoren. Når det når 100 procent, er arkivet komplet.

Trin 7

Prøv at åbne et nyt arkiv, når du er færdig med dit arbejde. Indtast den valgte adgangskode, og tryk på Enter for at kontrollere, om filen er beskyttet eller ej, og om alle de filer, der skal være i mappen, er gemt. Nu er det kun dig, der har adgang til dette arkiv.

Anbefalede: