Sådan Sættes Lyd På En Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Sættes Lyd På En Computer
Sådan Sættes Lyd På En Computer

Video: Sådan Sættes Lyd På En Computer

Video: Sådan Sættes Lyd På En Computer
Video: How To Fix Speaker Problem Solve | Speaker Sound Not Working | In Computer | Pc 2024, Kan
Anonim

Det er svært at forestille sig en computer, der ikke har lyd. Du kan ikke lytte til musik, du kan ikke se en film, og det er kedeligt at spille spil. For at ændre den aktuelle situation skal du have et lydkort og i det mindste nogle højttalere. Sådan tilsluttes og installeres, læs videre.

Sådan sættes lyd på en computer
Sådan sættes lyd på en computer

Instruktioner

Trin 1

Find ud af, om der er installeret et lydkort i systemeenheden på din pc. For at gøre dette skal du omhyggeligt undersøge systemenhedens bagpanel. Hvis du har et lydkort, finder du et kort med mindst tre flerfarvede indgange. Et sådant lydkort er velegnet til folk, der ikke stiller specielle krav til lyden - "der er og det er godt." Hvis du vil lægge god lyd på din computer, har du brug for et godt eksternt lydkort og selvfølgelig et godt højttalersystem, som forresten slet ikke er billigt.

Trin 2

Installer drivere på det indbyggede lydkort. Disse drivere installeres typisk automatisk, når driverne installeres på bundkortet. Hvis dette af en eller anden grund ikke skete, skal du åbne listen over enheder på din pc. For at gøre dette skal du højreklikke på ikonet "Denne computer" på skrivebordet. Vælg derefter fanen Hardware.

Trin 3

Find dit lydkort på listen over enheder. For at sætte lyden skal du klikke på knappen "Drivere" og derefter klikke på "Opdater". Indsæt først bundkortdriverskiven i drevet. Angiv det som kilde under opdateringen. Hvis disken gik tabt, skal du downloade alle de nødvendige drivere fra bundkortproducentens officielle hjemmeside. genstart computeren, når driverne er installeret.

Trin 4

Foretag yderligere lydindstillinger. De indstillinger, der indstilles automatisk, passer måske ikke på mange måder. Måske vil du anvende en slags lydbehandling eller noget lignende.

Trin 5

For at indstille lyden på din computer efter din smag skal du højreklikke på det højttalerformede ikon, der er placeret i nederste højre hjørne af proceslinjen. En lille menu vises foran dig. Vælg emnet "Juster lydparametre" i det. Juster højttalervolumen. Hvis lydkortdriveren tillader det, skal du anvende en slags equalizer. Gem indstillingerne.

Anbefalede: