Sådan Deaktiveres Automatisk Genstart Af Systemet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Deaktiveres Automatisk Genstart Af Systemet
Sådan Deaktiveres Automatisk Genstart Af Systemet

Video: Sådan Deaktiveres Automatisk Genstart Af Systemet

Video: Sådan Deaktiveres Automatisk Genstart Af Systemet
Video: [Windows 10] How To Fix An Infinite Boot Loop (Preparing Automatic Repair) *NO SOFTWARE REQUIRED* 2024, Kan
Anonim

Ingen brugere er immune over for udseendet på skærmen af den såkaldte "blå skærm". Hvis systemet går ned, genstarter computeren, og brugeren har ikke altid tid til at stifte bekendtskab med oplysningerne om selve fejlen. Den automatiske systemstartfunktion kan deaktiveres.

Sådan deaktiveres automatisk genstart af systemet
Sådan deaktiveres automatisk genstart af systemet

Instruktioner

Trin 1

Komponenten "System" er ansvarlig for rækkefølgen af handlinger, der udføres af systemet i tilfælde af fejl. Det kan kaldes på flere måder. Åbn "Kontrolpanel" fra menuen "Start". I kategorien Ydelse og vedligeholdelse skal du klikke på ikonet System. Hvis "Kontrolpanel" har et klassisk udseende, er dette ikon tilgængeligt med det samme.

Trin 2

En anden måde: gå til "Desktop" og højreklik på emnet "My Computer". Vælg det sidste element "Egenskaber" i rullelisten ved at klikke på det med venstre museknap. En ny dialogboksen Systemegenskaber åbnes.

Trin 3

Gå til fanen "Avanceret" i det vindue, der åbnes. I gruppen "Opstart og gendannelse" (placeret i bunden af vinduet) skal du klikke på knappen "Indstillinger". Denne handling åbner en yderligere dialogboks "Start og gendannelse".

Trin 4

Find gruppen "Systemfejl" i den centrale del af vinduet, og sørg for, at markøren i feltet "Udfør automatisk genstart" ikke er valgt. Hvis markøren er indstillet, skal du fjerne den ved at klikke på feltet med venstre museknap.

Trin 5

Derudover kan du markere afkrydsningsfeltet "Skriv begivenhed til systemloggen", så du om nødvendigt kan gøre dig bekendt med de nødvendige data. Klik på OK-knappen for at lukke vinduet Start og gendannelse, luk vinduet Systemegenskaber.

Trin 6

For at se dataene i hændelsesloggen skal du åbne Kontrolpanel fra Start-menuen. I kategorien Ydelse og vedligeholdelse skal du vælge ikonet Administration. Vælg Event Viewer fra de tilgængelige genveje. Et nyt vindue åbnes.

Trin 7

I venstre del af vinduet skal du vælge linjen "System" med venstre museknap, vente til listen over begivenheder, der er optaget i loggen, dannes. For at se meddelelsen om denne eller den anden begivenhed skal du dobbeltklikke på venstre museknap på den ønskede linje i højre del af vinduet. Alternativt kan du højreklikke på begivenheden og vælge Egenskaber i rullemenuen.

Anbefalede: