Sådan Deaktiveres Automatisk Genstart Ved Systemfejl

Indholdsfortegnelse:

Sådan Deaktiveres Automatisk Genstart Ved Systemfejl
Sådan Deaktiveres Automatisk Genstart Ved Systemfejl

Video: Sådan Deaktiveres Automatisk Genstart Ved Systemfejl

Video: Sådan Deaktiveres Automatisk Genstart Ved Systemfejl
Video: Sådan løser du problemer med et tastatur der ikke virker (Officiel Dell Tech Support) 2024, Kan
Anonim

I tilfælde af en fejl i operativsystemet begynder computeren at genstarte automatisk, brugeren har ikke tid til at læse, hvad der præcist forårsagede fejlen. Dette er ikke altid praktisk. Med de korrekte indstillinger forbliver en besked med information om årsagen til fejlen på skærmen, indtil brugeren genstarter.

Sådan deaktiveres automatisk genstart ved systemfejl
Sådan deaktiveres automatisk genstart ved systemfejl

Instruktioner

Trin 1

For at deaktivere automatisk genstart af din computer ved systemfejl (efterlad den såkaldte blå skærm), skal du følge et par trin. Ring til "System" -komponenten. For at gøre dette skal du åbne Kontrolpanel gennem Start-menuen eller Windows-tasten. I kategorien Ydeevne og vedligeholdelse skal du klikke på ikonet System.

Trin 2

Alternativt kan du højreklikke på "Denne computer" på skrivebordet eller i menuen "Start". Vælg Egenskaber i genvejsmenuen. En ny dialogboksen Systemegenskaber vises. Gør fanen "Avanceret" aktiv i den.

Trin 3

I gruppen "Start og gendannelse" skal du klikke på knappen "Indstillinger", et nyt vindue åbnes under navnet "Start og gendannelse". Fjern markøren fra feltet overfor elementet "Udfør automatisk genstart" i gruppen "Systemfejl". Hvis det er nødvendigt, kan du indstille en markør i feltet "Skriv begivenhed til systemloggen". Anvend de nye indstillinger.

Trin 4

Efter disse trin udføres en genstart af et systemnedbrud ikke automatisk; i stedet vises en blå skærm med en fejlmeddelelse. Hvis du har angivet i indstillingerne for at skrive begivenheder til loggen, vil du efter en genstart være i stand til at genlæse beskeden og muligvis tage passende handling.

Trin 5

For at se hændelsesloggen skal du åbne Kontrolpanel fra menuen Start og vælge Administrative værktøjer fra kategorien Ydelse og vedligeholdelse. Vælg ikonet Event Viewer fra genveje i mappen. Et nyt vindue åbnes.

Trin 6

I venstre del af vinduet skal du vælge elementet "System" med musen og gøre dig bekendt med listen. Fejlmeddelelser er fremhævet med et rødt ikon. For at læse meddelelsen af interesse fuldt ud skal du dobbeltklikke på den med venstre museknap - den åbnes i et separat vindue.

Anbefalede: