Sådan Installeres Tatar-skrifttypen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Installeres Tatar-skrifttypen
Sådan Installeres Tatar-skrifttypen

Video: Sådan Installeres Tatar-skrifttypen

Video: Sådan Installeres Tatar-skrifttypen
Video: KENDİ DEĞERİNİ BULMAK 2024, Kan
Anonim

Hvis du har brug for at udføre noget arbejde ved hjælp af det tatariske sprog og de skrifttyper, der gælder for det, bliver du nødt til at bruge lidt tid på at oprette support til dette sprog og downloade skrifttyperne.

Sådan installeres Tatar-skrifttypen
Sådan installeres Tatar-skrifttypen

Nødvendig

Internetforbindelse

Instruktioner

Trin 1

Når du installerer Windows XP-operativsystemet, skal du installere support til alle tilgængelige sprog, da du muligvis har brug for det senere. Denne konfiguration tager ikke meget plads på din harddisk, men på bestemte tidspunkter kan den være uundværlig.

Trin 2

Åbn computerens kontrolpanel, og vælg den nyeste menu - "Regionale og sproglige indstillinger". Her kan du konfigurere alt om tilføjelse og fjernelse af tastaturlayouter, understøttelse af et bestemt sprog af operativsystemet og redaktører, tilpasse taster til at ændre tastaturlayouter, anvende et specifikt sprogindgang til bestemte editorprogrammer og mange andre.

Trin 3

Inden du ændrer indstillingerne, er det bedst at oprette et gendannelsespunkt for operativsystemet, hvis du ikke er sikker på dine computerfærdigheder, skal du gøre dette ved at vælge det relevante værktøj fra listen over standardværktøjer i menuen Start, tilføje et gendannelsespunkt, og fortsæt med at ændre sprogindstillingerne.

Trin 4

Gå til den anden fane i sprogindstillingerne i det vindue, der åbnes, og klik på knappen "Detaljer" i øverste højre hjørne. Klik på knappen Tilføj i området til tilføjelse af tastaturlayouter. Vælg tatar på rullelisten med tilgængelige sprog.

Trin 5

Anvend ændringerne, hvis det er nødvendigt - vælg de sprog, du ikke bruger, og fjern dem fra layoutskiftet ved hjælp af den tilsvarende knap. Det er bedst at genstarte computeren bagefter, selvom det ikke kræves af operativsystemet.

Trin 6

Hvis du vil have, at skrifttyperne, der er installeret i teksteditoren, skal gælde for det tatariske sprog, skal du sørge for, når du downloader, at dette sprog understøttes af skrifttypen eller bruge download af specielle tatariske skrifttyper fra specialiserede websteder.

Anbefalede: