Hvordan Man Laver Et Flashpanorama

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Et Flashpanorama
Hvordan Man Laver Et Flashpanorama

Video: Hvordan Man Laver Et Flashpanorama

Video: Hvordan Man Laver Et Flashpanorama
Video: Sådan laver man et FAKE SLAG I HOVEDET! | Akavet 2024, Kan
Anonim

Et Flash-panorama adskiller sig fra et almindeligt panorama, fordi det implementeres i en cirkel, hvilket det understøtter 3D-effekten. Du kan oprette forskellige kompositioner, der skal bruges på en computer som pauseskærm eller bruges på Internettet.

Hvordan man laver et flashpanorama
Hvordan man laver et flashpanorama

Nødvendig

  • - Adobe Flash Player 10;
  • - Microsoft Research Image Composite Editor-program;
  • - Pano2VR-program.

Instruktioner

Trin 1

For at skabe dit flashpanorama har du brug for et kamera, et stativ (helst men ikke nødvendigt), en computer og tre programmer: Adobe Flash Player 10, Microsoft Research Image Composite Editor og Pano2VR. Download disse programmer og installer på din computer. Vælg et objekt til panoramaet, og tag fotos med 5-10 procent overlapning rundt om samlingens kanter. For sådanne fotografier i stor skala er det bedre at vælge en firkant eller et stort kryds som et panoramaobjekt, så panoramaet ser spektakulært ud senere.

Trin 2

Overfør de taget fotos til harddisken på din computer. Start Microsoft Image Composite Editor, og åbn alle terrænfiler, du har lavet i den. Det vil tage tid for programmet at lime billederne i de overlappende områder. Trim de skarpe kanter, som programmet anbefaler, og gem det resulterende panorama som et almindeligt billede. Se nøje på alle hjørner af billedet, så der ikke er fejl.

Trin 3

Åbn Pano2VR, og angiv den tidligere oprettede fil som projektfil. Ved at klikke på "Importer" -knappen skal du angive, at panoramaet vil være cylindrisk. I menuen Eksportformat skal du vælge Flash, hvorefter et præferencevindue vises.

Trin 4

Eksperimenter med indstillingerne for at vælge den ønskede panoramakvalitet. Hvis du vil uploade panoramaet til Internettet, skal du gå til HTML-fanen i indstillingerne og markere afkrydsningsfeltet ud for "Opret forbindelse til HTML-fil". Efter at have trykket på "OK" -knappen, vises den panoramafil, du lige har oprettet, på harddisken. Undersøg fotoet omhyggeligt for at bemærke uoverensstemmelser og små mangler i tide. Du kan når som helst redigere allerede oprettede filer ved hjælp af disse programmer.

Anbefalede: