Sådan Scannes En Hel Computer For Vira

Indholdsfortegnelse:

Sådan Scannes En Hel Computer For Vira
Sådan Scannes En Hel Computer For Vira

Video: Sådan Scannes En Hel Computer For Vira

Video: Sådan Scannes En Hel Computer For Vira
Video: Как настроить сканирование в папку (Canon Copier to PC) 2024, Kan
Anonim

Hvis du har mistanke om, at der muligvis er vira på din computer, skal du udføre en antivirusscanning. Et øjeblik kommer, når du kan se et tegn på din computers skrivebord, der siger, at din computer er inficeret, og at du skal downloade et godt antivirusprogram. Den uerfarne bruger af en personlig computer er selvfølgelig enig. Men et godt antivirusprogram vil ikke helbrede gratis og kræver, at du sender en SMS-besked til et bestemt nummer, hvilket som regel fører til, at et stort beløb debiteres fra brugerens telefon. Hvordan man håndterer dette, læs videre.

Sådan scannes en hel computer for vira
Sådan scannes en hel computer for vira

Nødvendig

Kontrol af harddisken med specialiserede antivirusprogrammer

Instruktioner

Trin 1

Hele problemet ligger i det faktum, at tidligere installerede antivirus, som du ikke fik gratis, ikke kan fange en sådan "infektion" i farten. Andre gratis hjælpeprogrammer kan komme til din hjælp, skabt til at rense alle former for trusler, hvor et almindeligt antivirus ikke kan klare. Et eksempel er det gratis hjælpeprogram fra udvikleren Dr. Web - Cure It! Installation og kørsel af dette program vil ikke give dig problemer. Hvis der ikke er vira, når du scanner med dette produkt, skal du genstarte computeren og gå i fejlsikret tilstand. De fleste vira kan blokere virusscanning.

Trin 2

Det er også muligt, at en virus har taget ophold i kernen i dit operativsystem. I dette tilfælde kan antivirusprogrammet ikke finde en sådan virus. I dette tilfælde skal du kontrollere din harddisk på en anden computer, som er ren (tidligere kontrolleret af et antivirusprogram).

Trin 3

Nogle gange er det nok at bruge specielle bootbare diske. Disse diske indlæses ved systemstart og kontrollerer de mest sårbare områder i din shell for farlige elementer. Sådanne diske kan findes i de fleste moderne antivirusproducenter.

Anbefalede: