Sådan Returneres Tiden Tilbage På En Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Returneres Tiden Tilbage På En Computer
Sådan Returneres Tiden Tilbage På En Computer

Video: Sådan Returneres Tiden Tilbage På En Computer

Video: Sådan Returneres Tiden Tilbage På En Computer
Video: Построй ПК своей мечты и научись ремонтировать компьютеры | PC Building Simulator игровой процесс 2024, April
Anonim

Windows-operativsystemet har en kalender og et ur. Programmerne installeret på computeren styres af systemtiden. For at returnere tiden tilbage skal du bruge komponenten "Dato og tid".

Sådan returneres tiden tilbage på en computer
Sådan returneres tiden tilbage på en computer

Instruktioner

Trin 1

Komponenten Dato og tid vises som standard i meddelelsesområdet på proceslinjen - et digitalt ur i nederste højre hjørne af skærmen. Hvis du ikke kan se dette ur, skal du tilpasse dets skærm. For at gøre dette skal du højreklikke på proceslinjen. Venstreklik på rullemenuen på "Egenskaber" -elementet.

Trin 2

Alternativ metode: Tryk på Windows-tasten eller Start-knappen, åbn kontrolpanelet. Klik på proceslinjen og startmenu-ikonet i kategorien Udseende og temaer. En ny dialogboks åbnes. Gå til fanen "Proceslinje" i den, og sæt markøren overfor feltet "Vis ur" i gruppen "Meddelelsesområde". Klik på knappen "Anvend" og luk egenskabsvinduet.

Trin 3

Når uret vises på proceslinjen, skal du flytte markøren til det og dobbeltklikke på venstre museknap. Komponenten Dato og klokkeslæt åbnes. Det kan også kaldes via "Kontrolpanel". For at gøre dette skal du venstreklikke på ikonet "Dato og tid" i kategorien "Dato, tid, sprog og regionale standarder".

Trin 4

I dialogboksen, der åbnes, skal du aktivere fanen "Dato og tid". Brug tidsgruppen til at indstille uret. Under det analoge ur er der et felt med et elektronisk ur: Brug musen til at vælge et fragment med timer, minutter eller sekunder, og indtast de værdier, du har brug for. Alternativt kan du bruge piletasterne til højre for urfeltet.

Trin 5

Rediger om nødvendigt dataene i gruppen "Dato" ved at indstille det ønskede år, måned og dag. Klik på knappen "Anvend" for at få de nye indstillinger til at træde i kraft og lukke vinduet "Egenskaber: Dato og tid". Du kan kontrollere dig selv: Opret en fil og åbn dens egenskaber. Feltet "Oprettet" på fanen "Generelt" skal have et tidspunkt, der svarer til de indstillinger, du har angivet.

Anbefalede: