Partitionering Af En Harddisk Som En Objektiv Nødvendighed

Indholdsfortegnelse:

Partitionering Af En Harddisk Som En Objektiv Nødvendighed
Partitionering Af En Harddisk Som En Objektiv Nødvendighed

Video: Partitionering Af En Harddisk Som En Objektiv Nødvendighed

Video: Partitionering Af En Harddisk Som En Objektiv Nødvendighed
Video: Sådan opretter du partition på Windows 10 | Partition Harddiske 2024, April
Anonim

Mange pc-brugere gemmer alle deres oplysninger på kun en harddisk. Dette lover fremkomsten af mange forskellige problemer, og for at forhindre dem i at ske, skal du partitionere harddisken.

Partitionering af en harddisk som en objektiv nødvendighed
Partitionering af en harddisk som en objektiv nødvendighed

Normalt lagres absolut alt, hvad man kan forestille sig, på harddisken - operativsystemet, software, spil osv. Alt dette fylder ikke kun et bestemt rum, men i fremtiden vil det være ret vanskeligt for brugeren at finde ud af, hvor systemoplysningerne er gemt, og hvor nej. For at dette problem ikke overrasker dig, skal brugeren partitionere harddisken.

Faktisk er der ikke noget vanskeligt ved dette. Denne procedure giver dig mulighed for at opdele en fysisk disk i flere logiske, så brugeren har mulighed for at organisere den lagrede information og ikke øge mængden af udstyr til dette. Hver bruger kan nemt gøre dette hjemme uden hjælp fra specialister osv.

Standardprogram

For det første skal det siges, at der i Windows-operativsystemet som standard er et program til opdeling af en fysisk disk i flere logiske. Vælg Denne computer, højreklik og åbn Computerstyring. Derefter skal brugeren gå til fanen "Harddiskstyring". Det skal bemærkes, at selvom denne funktion oprindeligt var indarbejdet i selve operativsystemet, anbefales det ikke at ty til denne funktion. Det vil være meget sikrere og mere praktisk at arbejde med speciel software.

Yderligere software

For eksempel kan du bruge programmet Acronis Disc Director Suite. Dette program er designet til at styre henholdsvis harddisken og opdele den. Det har en ret enkel og intuitiv grænseflade samt bred funktionalitet. For at partitionere en harddisk skal brugeren starte programmet, angive antallet af diskenheder (antal lokale diske) i det tilsvarende felt og starte proceduren. Det udføres ved hjælp af en genstart, så det tilrådes at gemme alle oplysningerne før det. Når alle de nødvendige ændringer allerede er foretaget, genstarter computeren. Brugeren skal kun vente til slutningen af proceduren, hvilket normalt ikke tager mere end en halv time.

Derudover kan du bruge Partition Magic-programmet, der distribueres helt gratis. Programmet fungerer via kommandolinjen, så det er måske ikke meget praktisk for nogle brugere at arbejde med det. Selve proceduren for at opdele en harddisk i flere bind er næsten den samme som i den tidligere version.

Anbefalede: