Sådan Oprettes Et Nyhedsbrev I Outlook

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Et Nyhedsbrev I Outlook
Sådan Oprettes Et Nyhedsbrev I Outlook

Video: Sådan Oprettes Et Nyhedsbrev I Outlook

Video: Sådan Oprettes Et Nyhedsbrev I Outlook
Video: kontakt och kontaktgrupper i Outlook 2024, Kan
Anonim

Oprettelse af en mailingliste i Outlook-applikationen, der er inkluderet i Microsoft Office-pakken, er en standardhandling, der kan udføres af brugeren uden behov for yderligere software.

Sådan oprettes et nyhedsbrev i Outlook
Sådan oprettes et nyhedsbrev i Outlook

Instruktioner

Trin 1

Ring til systemets hovedmenu ved at klikke på knappen "Start", og gå til punktet "Alle programmer". Udvid linket til Microsoft Office, og start Outlook. For at bruge navnene på modtagerne, der er i programmets adressebog, skal du åbne menuen Filer i det øverste Oulook-servicepanel og vælge kommandoen Ny.

Trin 2

Vælg underkommandoen "Postliste", og skriv det ønskede navn til den oprettede liste i linjen "Navn". Gå til fanen Postliste i dialogboksen, der åbnes, og brug linket Vælg deltagere. Angiv adressebogen, der indeholder de ønskede e-mail-adresser, i adressebogskataloget. Indtast navnet på den valgte modtager i linjen "Søg" og fremhæv det definerede navn i biblioteket under søgefeltet. Klik på linket "Deltagere", og gentag alle ovenstående trin for hver ønskede mailmodtager. Bekræft udførelsen af den valgte handling ved at klikke på OK-knappen.

Trin 3

Hvis du har brug for at oprette en mailingliste ud fra navne i e-mail-beskeder, skal du vælge det ønskede navn i linjen "Til" og åbne dens kontekstmenu ved at klikke på højre museknap. Vælg kommandoen Kopier, og udvid Microsoft Office. Vælg Postlister i afsnittet Opret nyt Outlook-element, og klik på fanen Postlister i den dialogboks, der åbnes.

Trin 4

Vælg linket "Vælg deltagere" i sektionen "Deltagere", og kald genvejsmenuen på linjen med samme navn ved at højreklikke i den næste dialogboks "Vælg medlemmer". Specificer "Indsæt" -elementet, og bekræft lagringen af de foretagne ændringer ved at klikke på OK-knappen.

Trin 5

Indtast det ønskede navn på den mailingliste, du opretter, i linjen "Navn", og vend tilbage til fanen Postlister igen. Brug kommandoen Gem og luk i sektionen Handlinger.

Anbefalede: