Sådan Får Du Hurtigstartlinjen Tilbage

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Hurtigstartlinjen Tilbage
Sådan Får Du Hurtigstartlinjen Tilbage

Video: Sådan Får Du Hurtigstartlinjen Tilbage

Video: Sådan Får Du Hurtigstartlinjen Tilbage
Video: ДЕТИ ЛЕДИБАГ И СУПЕР-КОТА 😱 Сказки на ночь от Маринетт Miraculous Ladybug u0026 Cat Noir in real life 2024, Kan
Anonim

I Windows 7-operativsystemet giver en speciel "hurtigstartlinje" dig mulighed for hurtigt at starte forskellige programmer med et enkelt klik med musen. Kun de applikationer, som du ofte bruger, skal placeres i "Quick Launch" -linjen, ellers er der simpelthen ikke plads nok på den. Hvis panelet er forsvundet af en eller anden grund, kan det returneres til sit sted.

Sådan får du hurtigstartlinjen tilbage
Sådan får du hurtigstartlinjen tilbage

Nødvendig

computer

Instruktioner

Trin 1

Højreklik på den ledige plads på proceslinjen med musen på skrivebordet. Hold derefter musen over menuen "Paneler" i menuen, der vises, og vælg derefter kolonnen "Opret værktøjslinje". Du kan kun udføre denne handling fra denne menu.

Trin 2

Indtast linjen% appdata% Microsoft Internet Explorer hurtigstart i adresselinjen i det vindue, der vises. Indtast alle tegn, inklusive skråstregstegn og procenttegn. Kontroller, at adressen er identificeret, og den tilsvarende mappe åbnes. Hvis denne mappe af en eller anden grund mangler, skal du oprette den ad stien C: Brugere *** AppDataRoaming Microsoft Internet Explorer Hurtig start, erstatte dit brugernavn i stedet for stjerner.

Trin 3

Brugernavnet kan ses i operativsystemet. Klik på knappen "Start" på skrivebordet på din computer. Øverst på denne fane vil du se et lille billede og en indskrift, f.eks. Bruger eller administrator. Dette er brugernavnet på denne computer. Du vil have et lignende navn.

Trin 4

Klik på knappen "Åbn", og kontroller, at det nye panel vises på proceslinjen. Det er også værd at bemærke, at dette panel ikke kun viser elementikoner, men også navne. Hvis du ikke har brug for ekstra etiketter, skal du højreklikke på linjen med prikker i det nye panel og fjerne markeringen i feltet ud for "Vis tekst". Træk det nye panel til det sted, hvor det er mere bekvemt for dig at se ikonerne til start af programmer, og ret derefter dets placering ved at vælge det relevante punkt i denne menu.

Trin 5

Du kan også tilpasse Quick Launch Panel på forskellige måder - fjern og tilføj emner, som du ønsker det. For at tilføje et element skal du højreklikke på billedet af et minimeret vindue på computerens proceslinje. Vælg derefter "Fastgør programmet til proceslinjevinduet". Generelt kan vi sige, at opsætningen ikke tager meget tid, det vigtigste er at gøre alt rigtigt.

Anbefalede: