Sådan Frakobles En Computer Via Et Netværk

Indholdsfortegnelse:

Sådan Frakobles En Computer Via Et Netværk
Sådan Frakobles En Computer Via Et Netværk

Video: Sådan Frakobles En Computer Via Et Netværk

Video: Sådan Frakobles En Computer Via Et Netværk
Video: Guide: Tilslut din computer med Windows 10 til dit trådløse netværk 2024, April
Anonim

Opgaven med at lukke en fjerncomputer over netværket kan løses af brugeren ved hjælp af standardværktøjer i Windows-operativsystemet eller ved hjælp af yderligere software.

Sådan frakobles en computer via et netværk
Sådan frakobles en computer via et netværk

Nødvendig

LanShutDown

Instruktioner

Trin 1

Brug de indbyggede Windows OS-værktøjer til at afbryde en ekstern computer via netværket. For at gøre dette skal du ringe til systemets hovedmenu ved at klikke på knappen "Start" og gå til punktet "Alle programmer". Udvid linket "Tilbehør" og kør kommandolinjeprogrammet.

Trin 2

Skriv nedlukning /? i tekstfeltet i Windows kommandotolker for at se de mulige indstillinger for den krævede kommando og bekræfte den valgte handling ved at trykke på Enter-funktionstasten. Følgende parametre kræves for at lukke en fjerncomputer:

- s - for at lukke systemet

- f - at tvinge nedlukning af alle applikationer uden advarsel

- m / - for at identificere fjerncomputeren.

Trin 3

Print

nedlukning / s / f / m / remote_computer_name

i tekstfeltet på kommandolinjen, og bekræft den valgte handling ved at trykke på funktionstasten mærket Enter. Dette vil føre til det ønskede resultat.

Trin 4

Download og installer på din computer et specielt program til at afbryde en fjerncomputer via LanSutDown-netværket. Applikationen er gratis og frit distribueret på Internettet. Kør det installerede program, og åbn menuen Handling i det øverste servicepanel i applikationsvinduet. Vælg "Lukning", og skriv navnet på fjerncomputeren eller dens IP-adresse i linjen "Computernavn". Autoriser udførelsen af den valgte handling ved at angive navnet på administratorkontoen og adgangskoden i de tilsvarende felter i systemanmodningsvinduet, der åbnes, og klikke på knappen "Bekræft".

Trin 5

Vær opmærksom på muligheden for at få vist den krævede meddelelse, før computeren lukkes ned og yderligere indstillinger til tvungen nedlukning af alle tilgængelige applikationer i afsnittet "Avanceret". Det er også muligt at definere tidsintervallet før nedlukning. Hvis der kræves en øjeblikkelig nedlukning, skal du skrive 0 i linjen "Visningstid for besked".

Anbefalede: