Sådan Oversættes Tekst I Word

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oversættes Tekst I Word
Sådan Oversættes Tekst I Word

Video: Sådan Oversættes Tekst I Word

Video: Sådan Oversættes Tekst I Word
Video: Hvordan oversætter man en tekst i Word? 2024, Kan
Anonim

Microsoft Word tilbyder sine brugere en meget praktisk mulighed for at oversætte skrevet tekst. Du behøver ikke længere at grave i ordbøger på udkig efter oversættelser af ord eller bruge oversættelsesprogrammer. Du skal bare starte Word.

Sådan oversættes tekst i Word
Sådan oversættes tekst i Word

Nødvendig

  • - computer;
  • - internettet.

Instruktioner

Trin 1

Start Microsoft Word på din computer. Versionen af dette program skal være mindst 2003.

Trin 2

Skriv den tekst, du skal oversætte, og kontroller den for stavefejl. Enhver unøjagtighed kan gøre det vanskeligt for programmet at oversætte teksten eller fordreje dens betydning. Fremhæv den indtastede tekst, og klik på fanen "Review" i hovedmenuen. Vælg indskriften "Overfør" i den menu, der åbnes. Derefter vises "Reference Materials" -vinduet til venstre på siden.

Trin 3

Du kan åbne dette vindue på en lettere måde. Vælg teksten eller det ønskede fragment, højreklik på den, vælg "Oversættelse" i den viste kontekstmenu.

Trin 4

Angiv kildesproget og målsproget i det vindue, der åbnes. Derefter viser programmet den oversatte tekst nedenfor. Du kan også indstille visse oversættelsesparametre ved at klikke på indskriften med samme navn i "Reference Materials". I vinduet, der vises, skal du markere afkrydsningsfeltet ud for ordene "Brug ordbog på Internettet". Dette vil bidrage til en mere perfekt oversættelse.

Trin 5

Når den krævede tekst er oversat, skal du klikke på knappen "Indsæt" under den. Og i dit dokument vises teksten på et andet sprog i stedet for den originale test.

Trin 6

Hvis der ikke er en sådan knap, skal du blot vælge oversættelsen, højreklikke på den og vælge "Kopi". Indsæt det derefter i stedet for originalteksten. Oversættelsen afsluttes.

Trin 7

Det er muligt at oversætte ikke hele teksten som en helhed, men et bestemt fragment eller ord. For at gøre dette skal du vælge det element, der skal oversættes, og anvende alle de trin, der er beskrevet ovenfor, på det.

Trin 8

Husk, at computeren kun oversætter sætningernes generelle betydning ved oversættelse. Derfor bør du ikke bruge oversat tekst i forretningsdokumenter eller korrespondance.

Anbefalede: