Sådan Får Du Et System Tilbage

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Et System Tilbage
Sådan Får Du Et System Tilbage

Video: Sådan Får Du Et System Tilbage

Video: Sådan Får Du Et System Tilbage
Video: ЗЛОДЕИ и ИХ ДЕТИ В ШКОЛЕ! * Часть 2! КАЖДЫЙ ЗЛОЙ РОДИТЕЛЬ ТАКОЙ! Картун Кэт семейка! 2024, Kan
Anonim

Der er flere dokumenterede teknikker, der giver dig mulighed for hurtigt at gendanne operativsystemet til arbejdstilstand i tilfælde af en virusinfektion eller svigt af nogle funktioner.

Sådan får du et system tilbage
Sådan får du et system tilbage

Nødvendig

DVD-disk

Instruktioner

Trin 1

For at bruge Windows Seven-gendannelsesfunktionen til operativsystemet skal du aktivere automatiske gendannelseskontrolpunkter. I nogle situationer er det muligt selv at oprette disse poster. Åbn egenskaberne i menuen Denne computer.

Trin 2

Gå til elementet "Systembeskyttelse" i venstre kolonne. I menuen med samme navn skal du finde menuen "Beskyttelsesindstillinger". Hvis påskriften "Deaktiveret" er konfigureret overfor systemets partition på disken, skal du klikke på knappen "Konfigurer".

Trin 3

Vælg "Gendan systemindstillinger og tidligere versioner af filer." Undersøg indholdet af menuen Diskbrug. Indstil den mængde harddisk, der skal bruges til at oprette kontrolpunkter for systemgendannelse. Det anbefales at allokere mere end 1,5 GB harddisk til dette formål.

Trin 4

For at gendanne systemets krævede tilstand på det rigtige tidspunkt skal du oprette et billede af det. Åbn menuen Kontrolpanel. Gå til menuen "System og sikkerhed". Åbn undermenuen "Sikkerhedskopiering og gendannelse". Gå til "Opret et systembillede".

Trin 5

Vælg et sted for at gemme dette billede. Ideelt set skal dette være et bærbart USB-drev, men du kan bruge en af partitionerne på den installerede harddisk. Klik på "Næste". I det næste vindue skal du klikke på knappen "Arkiver" og vente på oprettelse og optagelse af systembilledet.

Trin 6

For at kunne starte gendannelsesprocessen i tilfælde, hvor du ikke kan starte operativsystemet, skal du oprette en systemgendannelsesdisk. For at gøre dette skal du åbne et lignende punkt i menuen "Sikkerhedskopiering og gendannelse".

Trin 7

Indsæt en tom DVD i dit drev, vælg denne disklæser, og klik på knappen Opret disk.

Trin 8

I tilfælde af systemfejl skal du indsætte denne disk i drevet og starte den. Vælg "Systemgendannelse". Angiv operativsystemets image eller kontrolpunkt for at gendanne det.

Anbefalede: