Sådan Fjernes Kaspersky Fra En Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Kaspersky Fra En Computer
Sådan Fjernes Kaspersky Fra En Computer

Video: Sådan Fjernes Kaspersky Fra En Computer

Video: Sådan Fjernes Kaspersky Fra En Computer
Video: How to run a virus scan in Kaspersky Internet Security 2018 2024, Kan
Anonim

Under installation af et nyt antivirusprogram på en computer kan der undertiden opstå fejl under installationsprocessen. Ofte er årsagen til sådanne fejl den forkerte fjernelse af den tidligere installerede antivirussoftware, dvs. programmet blev fjernet, men nogle af filerne er stadig gemt på computeren.

Sådan fjernes Kaspersky fra en computer
Sådan fjernes Kaspersky fra en computer

Nødvendig

Computer, Unlocker

Instruktioner

Trin 1

Vi går til menuen "Start" og derefter "Alle programmer". Gå derefter til fanen "Kaspersky Anti-Virus" under afsnittet "Skift, gendan eller slet".

Trin 2

Klik derefter på "Slet" i vinduet, der åbnes, og efter enkle instruktioner når vi finalen. I teorien er programmet fjernet, men i praksis er der flere trin til at fuldføre fjernelsen.

Trin 3

Gå til menuen "Start" igen, derefter til "Kontrolpanel", og gå til afsnittet "Tilføj eller fjern programmer". Sørg for, at der ikke er nogen genvej til Kaspersky Anti-Virus i den indlæste liste over applikationer. Ellers skal du afinstallere det.

Trin 4

Den næste ting vi vil gøre er at fortsætte med at slette filer ved hjælp af søgning. Klik på "Søg" i menuen "Start". Angiv "kav" som en søgeudtryk, og klik på "Find". Nogle filer kan muligvis ikke slettes. Dette kan skyldes blokering af kørende Windows-processer. I dette tilfælde kan du bruge specialsoftware til at slette filer, såsom Unlocker.

Trin 5

Nu er det fortsat at slette antivirusposter fra registreringsdatabasen. Gå til menuen "Start", klik på "Kør", og indtast kommandoen "regedit" i det vindue, der åbnes. Når du er i registreringseditoren, skal du vælge "Find" i afsnittet "Rediger". I det vindue, der åbnes, ser vi efter sætninger relateret til antivirusprogrammet, såsom “kav”, “kaspersky”. Når du har indtastet sætningen i søgefeltet, skal du klikke på "Find næste". Kontroller de fundne poster. Og hvis de vedrører antivirus, skal du slette. For at fortsætte søgningen skal du trykke på F3-tasten. Denne handling skal gentages, indtil registreringsdatabasen er fuldstændig renset.

Anbefalede: