Sådan Bestemmes Bitdybden

Indholdsfortegnelse:

Sådan Bestemmes Bitdybden
Sådan Bestemmes Bitdybden

Video: Sådan Bestemmes Bitdybden

Video: Sådan Bestemmes Bitdybden
Video: Sådan løses HF-C opgave om grupperet statistik i GeoGebra 2024, Kan
Anonim

Med fremkomsten af 64-bit processorer begyndte softwareudviklere at frigive programmer, inklusive operativsystemer, "skærpet" for en bestemt CPU-arkitektur. Når du vælger en version af en applikation, skal du kende bitens af det OS, der er installeret på computeren.

Sådan bestemmes bitdybden
Sådan bestemmes bitdybden

Instruktioner

Trin 1

Windows Vista eller Windows 7 Klik på knappen "Start" på proceslinjen, skriv ordet "system" i søgefeltet, og når resultaterne vises, skal du klikke på "System" i listen "Programmer". I det vindue, der vises, kan du se oplysninger om bitets OS i afsnittet "Systemtype".

Trin 2

En anden måde at åbne det samme vindue på er at højreklikke på ikonet "Denne computer" på skrivebordet og vælge kommandoen "Egenskaber" i genvejsmenuen.

Trin 3

I nogle tilfælde vises OS-bitdybden ikke i vinduet "System", men der er en anden måde at få disse oplysninger uden at ty til tredjepartssoftware. Klik på Start-knappen, skriv system i søgefeltet, og klik derefter på Systeminformation.

Trin 4

Hvis sektionen Systemoversigt er valgt i navigationsruden, finder du information om bitdybden i sektionen Systemtype i elementafsnittet.

Trin 5

Windows XP eller Windows Server 2003 Åbn Start-menuen, og klik på Kør. Indtast kommandoen sysdm.cpl, og tryk på Enter. I dialogboksen, der åbnes, skal du gå til fanen "Generelt" og læse oplysningerne om bittheden af det installerede operativsystem under overskriften "System".

Trin 6

Det samme vindue med de data, du har brug for, kan åbnes ved at højreklikke på ikonet "Denne computer" og vælge kommandoen "Egenskaber" i genvejsmenuen.

Trin 7

Åbn "Kør" -konsollen fra menuen "Start", skriv winmsd.exe i indtastningsfeltet, og tryk på Enter-tasten eller "OK" -knappen. Gå til afsnittet Processor, hvis Systemoversigt er valgt i navigationsruden.

Trin 8

Værdien af processorelementet starter med ia64 eller AMD64, hvis CPU-arkitekturen er 64-bit, og hvis den er 32-bit, så fra x86.

Anbefalede: