Sådan Returneres En Vogngenvej

Indholdsfortegnelse:

Sådan Returneres En Vogngenvej
Sådan Returneres En Vogngenvej

Video: Sådan Returneres En Vogngenvej

Video: Sådan Returneres En Vogngenvej
Video: BON'A PARTE Returneringsguide (DK) 2024, Kan
Anonim

Meget ofte står pc-brugere over for problemet med at returnere en slettet papirkurven genvej fra skrivebordet. Faktum er, at det ikke er så let at returnere det, men det er muligt.

Sådan returneres en vogngenvej
Sådan returneres en vogngenvej

Instruktioner

Trin 1

Tryk på Win + R-tastekombinationen. Indtast ordet regedit i linjen i det vindue, der vises, og tryk på Enter-tasten. Systemregistreringseditoren vises på din skærm. Vær yderst forsigtig, når du udfører handlinger i registreringsdatabasen, da den mindste afvigelse fra sekvensen kan påvirke driften af hele systemet. På venstre side af det vindue, der vises, skal du åbne rullemenuen i følgende mapper i rækkefølge: HKEY_CURRENT_USER, Software, Microsoft, Windows, CurrentVersion, Explorer, HideDesktopIcons.

Trin 2

Når du åbner den sidste menu, vil du se to mapper, vælg en af de to - ClassicStartMenu (hvis du har en gammeldags "Start" -menu) eller NewStartPanel (hvis du har en ny slags menu). For at finde ud af præcist skal du klikke på knappen "Start" og se, hvordan det ser ud.

Trin 3

Vælg den ønskede mappe ved at klikke på den med venstre museknap. Registreringsoplysningerne vises til højre. Højreklik på linjen med værdien {645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E}. Vælg handlingen "Skift". Vær ekstremt forsigtig - forveks ikke indikatorens værdier, fordi ændring af parametrene i registreringsdatabasen gør irreversible ændringer i systemets drift, du kan helt miste genvejen og evnen til at gendanne det.

Trin 4

Du får vist en dialogboks, skriv værdien 0 i dialogboksen og klik på knappen "OK". Genstart din computer, og skraldespandikonet skal vises på skrivebordet igen.

Trin 5

For at undgå yderligere gentagelse af alle ovenstående handlinger skal du oprette en ekstra kopi af papirkurven genvej ved at højreklikke på den og vælge handlingen "Opret genvej". Kopier den til enhver mappe på din computer, hvor den ikke kommer i vejen for dig.

Anbefalede: