Sådan Registreres En Harddisk

Indholdsfortegnelse:

Sådan Registreres En Harddisk
Sådan Registreres En Harddisk

Video: Sådan Registreres En Harddisk

Video: Sådan Registreres En Harddisk
Video: Sådan Sætter du din sekundære harddisk op! (Windows 7, 8 u0026 10 - VIRKER!) 2024, Kan
Anonim

For at øge systemets funktionalitet er det undertiden nødvendigt at installere en ekstra harddisk på computeren. I en moderne computer bestemmer BIOS harddisken automatisk, og hvis der opstår problemer, skyldes det hovedsageligt forkert tilsluttede kontakter eller simpelthen ikke-kontakt. Men harddisken kan også installeres på Dreambox for at gøre det til et sejt multimediecenter. I dette tilfælde skal harddisken initialiseres, registreres.

Sådan registreres en harddisk
Sådan registreres en harddisk

Instruktioner

Trin 1

Fjern topdækslet på dreambox, skru forsigtigt skruerne ud og fjern kabinettet til installation af harddisken (harddisken).

Trin 2

Sæt harddisken i kabinettet, tilslut SATA-kablet til det (leveres med Dreambox), og geninstaller kabinettet i Dreambox-kabinettet, fast med skruer.

Trin 3

Frakobl SATA-stikket på tuneren, tilslut stikket til harddisken i stedet, tilslut strømstikket. Anbring SATA-kablet inde i kabinettet, så det ikke forhindrer processorens ventilation og ikke forstyrrer lukningen af topdækslet. Sæt dækslet på igen.

Trin 4

Tænd for Dreambox, gå ind i den blå bjælke, vælg Devices Manager - OK. Dreambox viser det installerede drev.

Trin 5

Klik på knappen "Initialiser" for at formatere disken. Systemet advarer dig om tab af alle data på harddisken og starter formateringsprocessen. Det tager noget tid.

Trin 6

Genstart Dreambox, når formateringen er afsluttet. Gå ind i panelet igen, vælg Devices Manager - OK. I det vindue, der vises, vil du se detaljerede oplysninger om den ekstra harddisk, dens monteringspunkt, filsystem. Kontroller dine diskindstillinger.

Trin 7

Opret en / filmmappe i harddiskens rodmappe for at kunne skrive til harddisken. Kontroller optagefunktionen.

Anbefalede: