Sådan Læses Docx-format

Indholdsfortegnelse:

Sådan Læses Docx-format
Sådan Læses Docx-format

Video: Sådan Læses Docx-format

Video: Sådan Læses Docx-format
Video: Как перевести doc v docx и обратно в Word 2007 2024, Kan
Anonim

Tekstfiler har flere tilladelser. Typisk åbnes de alle sammen med Microsoft Office-programmet. Men hvis du støder på en docx-tekstfil, kan der opstå nogle problemer med åbningen. Ikke alle Microsoft Office-pakker er i stand til at åbne et docx-tekstdokument. Dette skyldes, at det er et tekstdokumentformat af Microsoft Office 2007 eller nyere. Så det kan være problematisk at åbne det på et forældet kontor.

Sådan læses docx-format
Sådan læses docx-format

Nødvendig

  • - Computer;
  • - Microsoft Office 2003 eller nyere
  • - FileFormatConverters.exe-filen.

Instruktioner

Trin 1

Den nemmeste måde at åbne et dokument med docx-tilladelse på er med Microsoft Office 2007. For at gøre dette skal du downloade eller købe denne applikation. Når denne version af "office" er installeret på din computer, kan du åbne sådanne dokumenter som normalt. Højreklik på dokumentet, og vælg "Åbn" i genvejsmenuen.

Trin 2

Men faktum er, at mange brugere fortsætter med at bruge den samme version af Microsoft Office-applikationen i årevis og ikke installerer nyere versioner. Simpelthen, når du vænner dig til et bestemt program, kender du perfekt værktøjslinjen, programmets funktionalitet, der er ikke noget ønske om at skifte til noget nyt. Når alt kommer til alt, kan det tage mere end en måned at lære nyere versioner af Microsoft Office.

Trin 3

Hvis du har "office" version 2003 installeret, behøver du slet ikke at installere en opdateret version af dette program. Download FileFormatConverters.exe-filen fra Internettet. Du kan downloade denne opdateringspakke gratis fra det officielle Microsoft-websted. Installer det på din computer. Efter installation af denne fil vil det være muligt at åbne dokumenter med docx-tilladelse ved hjælp af Microsoft Office 2003. Installation af dette program udvider også funktionerne i Microsoft Office 2003. Nu kan du ikke kun åbne tekstdokumenter i nyere versioner af "office", men også Excel-dokumenter osv …

Trin 4

Hvis du opretter et dokument ved hjælp af Microsoft Office 2007, men planlægger at åbne dokumentet i tidligere versioner af Microsoft Office, kan du konvertere det, når du gemmer dette dokument. Når dokumentet oprettes, skal du holde musemarkøren i programmenuen i Microsoft Office 2007 over kommandoen "Gem som". En liste med muligheder for at gemme dokumentet vises. Vælg Word-dokument 97-2003 på denne liste. Når dokumentet er gemt, kan det åbnes med enhver version af Microsoft Office, selv den ældste.

Anbefalede: