Sådan Oprettes En Karaoke-fil

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En Karaoke-fil
Sådan Oprettes En Karaoke-fil

Video: Sådan Oprettes En Karaoke-fil

Video: Sådan Oprettes En Karaoke-fil
Video: Naomi Scott - Speechless (Karaoke Version) 2024, Kan
Anonim

Karaoke er blevet en af de mest populære underholdninger i vores tid. Det er uprofessionel sang til et soundtrack, der kræver en særlig enhed. Men hvordan opretter du din egen karaoke-fil, hvor du kan udføre din yndlingssang?

Sådan oprettes en karaoke-fil
Sådan oprettes en karaoke-fil

Nødvendig

KarMaker-program

Instruktioner

Trin 1

Download KarMaker-software ved at følge linket https://www.izone.ru/multimedia/av-editors/karmaker.htm, installer programmet på din computer, det er designet til at oprette karaoke-filer. Kør det, vælg menuen "File" og der - kommandoen "Open File"

Trin 2

Vælg den ønskede musikfil i midi-format, baseret på hvilken du vil oprette en karaoke-fil. Udfyld oplysningerne om komponist, karaoke-filskaber og ordforfatter.

Trin 3

Gå til fanen Lirycs, indlæs sangteksterne i den, opdel dem i stavelser. Vælg = tegnet for at adskille, da de ikke er til stede i sangteksterne. Rummet opfattes af programmet som et skilletegn, og brug derfor præpositionen og det næste ord, i stedet for et mellemrum, en understregning, for eksempel "In_le = suro = di = las e = loc = ka".

Trin 4

Derefter overføres sangteksten til sangen til midi-filens spor. Gå til menuen "Tekst", vælg kommandoen "Indlæs tekst til spor" eller tryk på den tilsvarende knap på værktøjslinjen, den er placeret mellem opdelt vindue og ordvinduet. Et gitter oprettes automatisk for at matche ordene og noterne i melodien.

Trin 5

Fjern eller tilføj de nødvendige gitterlinjer. For at slette en unødvendig brudlinje skal du klikke foran linjen, vælge menuen Gitter, vælge kommandoen Vælg som start i den, derefter vælge den linje, der skal slettes, og vælge Vælg som slutpunkt. Efter at have foretaget ændringer i tekstens opdeling, skal du udføre kommandoen fra menuen Tekst - Indlæs tekst for at spore for at oprette en karaoke-fil.

Trin 6

Gem den færdige karaoke-fil ved hjælp af menuen Filer og kommandoen Gem. For at oprette en ny fil skal du afslutte programmet og køre det igen, for hvis du åbner en ny midi-fil, erstattes den gamle fil af den nye, og stavelsesjustering og opdeling bevares. Dette er nyttigt, når du hurtigt skal redigere en midi-fil.

Anbefalede: