Sådan Gendannes Et Panel I Photoshop

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gendannes Et Panel I Photoshop
Sådan Gendannes Et Panel I Photoshop

Video: Sådan Gendannes Et Panel I Photoshop

Video: Sådan Gendannes Et Panel I Photoshop
Video: Adobe Photoshop. Базовый уровень. Гибридный курс. Занятие №1. Андрей Журавлев 2024, Kan
Anonim

Undertiden bliver optimering af arbejdsområdet til et ondskabsfuldt monster for brugeren. For eksempel, når man ved et uheld trykker på en bestemt tast, skjuler det ønskede panel eller menusvindue sig for øjnene. Adobe Photoshop er ingen undtagelse, når du overvejer mængden af bitmapindstillinger, den kan tilbyde.

Sådan gendannes et panel i Photoshop
Sådan gendannes et panel i Photoshop

Instruktioner

Trin 1

Start Adobe Photoshop, og åbn menupunktet Vindue. Her er emnerne til at tænde / slukke for programpanelerne. Aktiverede paneler er markeret med flueben. Så for at aktivere eller deaktivere et af panelerne skal du bare klikke på det med venstre museknap. Du kan også bruge genvejstaster til at slå paneler til / fra, for eksempel for at skjule eller gendanne lagpanelet, skal du bare trykke på F7.

Trin 2

Tryk på Tab. Denne genvejstast giver dig mulighed for at skjule eller indstille statuslinjen, værktøjslinjen og alle paletter på én gang. Hvis du trykker på Skift + Tab i denne position, vises paletterne. Hvis du trykker på Skift + Tab, når programmet viser både værktøjslinjen og statuslinjen og paletterne, forsvinder paletterne. Hvis du trykker på Skift + Tab igen, returneres panelet med paletter.

Trin 3

Derudover kan du uafhængigt konfigurere genvejstaster til at aktivere / deaktivere visse paneler. For at gøre dette skal du klikke på menupunktet Vindue> Arbejdsområde> Tastaturgenveje og menuer og åbne fanen Tastaturgenveje i det vindue, der vises. Sørg for, at applikationsmenuer er aktiveret i rullemenuen Genveje til, og udvid Vinduet. Klik på det emne, som du vil indstille en genvejstast til, et indtastningsfelt vises til højre for det.

Trin 4

Husk, at du i dette tilfælde kun kan bruge funktionel (F1-F12) samt kombinationer af Ctrl og andre knapper som genvejstaster. Hvis du angiver en nøgle, der allerede er i brug, informerer programmet dig om dette med en indskrift nederst i vinduet … er allerede i brug og fjernes fra (det emne, som denne nøgle allerede er tildelt, er angivet under). Under indskriften vil der være to knapper: Accepter og gå til konflikt (ved at klikke på den, bekræfter du ændringen af genvejstasten eller tasterne) og Fortryd ændringer (denne knap annullerer ændringen).

Anbefalede: