Sådan Ser Du Tv-programmer På En Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Ser Du Tv-programmer På En Computer
Sådan Ser Du Tv-programmer På En Computer

Video: Sådan Ser Du Tv-programmer På En Computer

Video: Sådan Ser Du Tv-programmer På En Computer
Video: Sådan logger du ind og ser tv på mobil, tablet og pc med YouSee 2024, April
Anonim

Du kan se tv-kanaler på en computer ved hjælp af satellitudstyr eller via en internetforbindelse. At se online kræver høj hastighed ubegrænset internetadgang, så det er ikke så udbredt som at se tv ved hjælp af satellitudstyr.

Sådan ser du tv-programmer på en computer
Sådan ser du tv-programmer på en computer

Nødvendig

  • - computer;
  • - adgang til Internettet
  • - et sæt satellitudstyr.

Instruktioner

Trin 1

Vælg den satellit, der sender de kanaler, du vil se. Oplysninger om satellitter og kanaler kan findes på Internettet ved at indtaste kanalens navn med sætningen "satellit-tv" i søgefeltet.

Trin 2

Gå til lyngsat.com og se oplysninger om den fundne satellit og de kanaler, den sender. I kolonnen Frekvens finder du frekvensen, som kanalen opererer med, i kolonnen Systemkryptering - DVB-kortformatet (S eller S-2), i kolonnen Beam - navnet på transponderstrålen. Du har brug for disse data i dit videre arbejde.

Trin 3

Kontroller stråledækningskortet (kolonne Beam) for at se, om dit hus er inden for strålens rækkevidde, og hvilken diameter antennen skal have for at modtage et godt signal.

Trin 4

Køb satellitudstyr - antenne, konverter, DVB-kort, antennekabel. Konverteringstypen (C eller Ku) skal svare til frekvensen af det transmitterede signal, og typen af DVD-kort skal svare til formatet på det transmitterede signal (S eller S-2). Disse data blev bestemt i trin 2.

Trin 5

Installer DVB-kortet i slotten på computeren, og installer softwaren til det. Når installationen er afsluttet, skal du åbne korttunerprogrammet og indtaste kanalparametrene taget fra webstedet lyngsat.com i det. Programmet skal registrere fraværet af et signal.

Trin 6

Download og installer satellitantennejusteringssoftwaren. Indtast koordinaterne for satellitten og dit hjem i den. Som svar vil programmet give satellitens azimut (geografisk og sol), vinklen på dens højde over horisonten, antennens hældningsvinkel.

Trin 7

Monter satellitudstyret ved at placere antennen et sted, der er tilgængeligt for satellitsignalet. Indstil antennen nøjagtigt til satellitten og fix signalet ved hjælp af DVB-korttunerprogrammet. Opnå den maksimale værdi ved nøjagtig orientering af antennen.

Trin 8

Download et af programmerne til at se satellit-tv - for eksempel er den mest populære en ProgDvb. Installer programmet på din computer og kør det. Åbn menuen Kanalliste. Find din satellit i kanalsøgning og klik på den for at starte scanningen. Når scanningen er afsluttet, vises listen over fundne kanaler i afspilningslisten til højre eller venstre for programvinduet. Klik på en af dem, og nyd at se satellit-tv.

Anbefalede: