Sådan Tilsluttes To Computere Til En Printer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes To Computere Til En Printer
Sådan Tilsluttes To Computere Til En Printer

Video: Sådan Tilsluttes To Computere Til En Printer

Video: Sådan Tilsluttes To Computere Til En Printer
Video: How to Connect a Printer and a Computer 2024, April
Anonim

En delt netværksprinter (fjern) giver dig mulighed for at fremskynde dit arbejde. Hvis du har brug for at forbinde flere computere til en printer, skal du oprette et netværk af disse computere. Oprettelse af et netværk tager ikke meget tid og kræver et minimum af handlinger fra brugeren af en pc.

Sådan tilsluttes to computere til en printer
Sådan tilsluttes to computere til en printer

Er det nødvendigt

2 computere med installerede netværkskort, patchkabel

Instruktioner

Trin 1

For at forbinde to computere til en printer (netværk) er det nødvendigt at oprette et netværk bestående af disse computere.

Trin 2

Hvis netværkskort indtil dette tidspunkt ikke er installeret i computere, skal du gøre det. Indsæt netværkskort i gratis PCI-slots på computere. Installer drivere til netværkskort. Hvis netværkskortene allerede er indbygget i bundkortet, behøver der ikke gøres noget.

Trin 3

Tilslut dine computere med en patch-ledning. En patch-ledning er analog med et Ethernet-kabel, dvs. standard netværkskabel.

Trin 4

Konfigurer netværkskortene:

- klik på menuen "Start" - "Forbindelser" - "Vis alle forbindelser" - vælg standardforbindelsen "Local Area Connection";

- højreklik på dette element - punkt "Egenskaber" - "Internetprotokol TCP / IP" - klik på "Egenskaber";

- på den første computer skal du indstille følgende parametre: IP-adresse 192.168.0.1, subnetmaske 255.255.255.0;

- på den anden computer skal du indstille følgende parametre: IP-adresse 192.168.0.2, subnetmaske 255.255.255.0;

- Gem ændringer.

Trin 5

Efter disse trin skal du angive navnet på arbejdsgruppen. Højreklik på ikonet "Denne computer" - vælg "Egenskaber" - fanen "Computernavn" - klik på knappen "Skift". Indtast i det tomme felt "Arbejdsgruppe" Netværk (du kan indtaste et hvilket som helst andet navn. Glem ikke, at computernavnene skal være forskellige) - klik på "OK". Efter genstart af computere føjes de til det samme netværk.

Trin 6

For at dele printeren med disse computere skal du gøre følgende: På værtscomputeren skal du klikke på menuen Start - Kontrolpanel - Printere og faxenheder. Vælg printeren og højreklik på den - vælg "Egenskaber" - "Adgang" i genvejsmenuen. Marker afkrydsningsfeltet ud for Del denne printer (indtast navnet på den delte printer).

Trin 7

Gør følgende på den sekundære computer: Klik på menuen Start - Kontrolpanel - Printere og faxenheder - Højreklik for at få vist genvejsmenuen. Vælg "Installer en printer" - klik på "Næste" - vælg "Netværksprinter" - "Gennemse printere" - vælg den ønskede printer og stien til distributionssættet med drivere.

Anbefalede: