Sådan Logger Du På Kaspersky

Indholdsfortegnelse:

Sådan Logger Du På Kaspersky
Sådan Logger Du På Kaspersky

Video: Sådan Logger Du På Kaspersky

Video: Sådan Logger Du På Kaspersky
Video: Урок №3 - Kaspersky Контроль рабочего места 2024, April
Anonim

Mange mennesker finder det vanskeligt at administrere Kaspersky Anti-Virus. Dette skyldes dog antivirusens omfattende funktionalitet. Programmets grænseflade er lavet på russisk og har intuitive kontrolværktøjer.

Sådan logger du ind
Sådan logger du ind

Er det nødvendigt

administratorrettigheder

Instruktioner

Trin 1

Udvid proceslinjeområdet i nederste højre hjørne af systemets skrivebord. Kaspersky Anti-Virus-ikonet er ligesom ikonerne for andre applikationer, der konstant kører, mens computeren kører, skjult i dette område af panelet. Dobbeltklik på venstre museknap på ikonet i form af et rødt bogstav "K".

Trin 2

Du kan også starte hovedvinduet i antivirusprogrammet ved hjælp af det tilsvarende menupunkt. Gå til systemmenuen ved at klikke på Start-knappen. Vælg "Alle programmer", og find derefter linjen "Kaspersky Anti-Virus". Menuen for dette punkt indeholder også startlinket til programmet.

Trin 3

Du kan indtaste din personlige konto på Kaspersky-webstedet ved hjælp af de identifikationsdata, der sendes til dig af Kaspersky-serveren under produktregistrering via Internettet. Se gennem bogstaverne i postkassen, der er angivet under registreringen, og find brevet fra antivirus-serveren. Det er også værd at bemærke, at kopier af data til denne antivirussoftware skal gemmes på bærbare USB-flashdrev.

Trin 4

Klik på linket i brevet. På Kaspersky-siden skal du indtaste det brugernavn og den adgangskode, der er angivet i brevet, for at åbne dit eget afsnit af webstedet. Siden viser de produktlicensnøgler, der er tildelt dig.

Trin 5

I øjeblikket er Kaspersky Anti-Virus et af de mest effektive antivirusprogrammer til computere. Den seneste version af 2012 har en ny grænseflade, der er forståelig selv for et barn, og indlæsning af systemressourcer, mens programmet kører, er også meget lettere.

Anbefalede: