Hvordan Man Laver En Volumetrisk Ramme

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver En Volumetrisk Ramme
Hvordan Man Laver En Volumetrisk Ramme

Video: Hvordan Man Laver En Volumetrisk Ramme

Video: Hvordan Man Laver En Volumetrisk Ramme
Video: Как правильно работать с силиконом? Делаем аккуратный шов! Распространенные ошибки! 2024, Kan
Anonim

For at lave en tredimensionel ramme har du brug for lidt tålmodighed og praktisk papirvarer. Fotoet er skitseret med en blyant, og yderligere 4 rektangler med en bredde på 1, 5-2 cm "tilføjes" til siderne af det resulterende rektangel. Derefter skæres hele strukturen ud, og de smalle rektangler foldes ind i et harmonika.

Billede placeret i en volumetrisk ramme
Billede placeret i en volumetrisk ramme

Nødvendig

hård pap, saks, lineal, lim, blyant og fræser

Instruktioner

Trin 1

Vælg først papens farve og struktur. Vend paparket med forsiden nedad. Beslut om størrelsen på rammen. For eksempel, hvis du har brug for en ramme til et bestemt foto, skal du blot vedhæfte billedet til pap og cirkel det. Derefter tegner du et rektangel. For at gøre dette skal du bruge en lineal og blyant til at markere hjørnerne og derefter sikre dig, at de er lig med 90 grader. Først da vil rektanglet vise sig at være jævnt. Når du har tegnet et rektangel, skal du tegne 4 lignende figurer mere på hver side tæt ved hinanden. Bredden på hvert rektangel bør ikke overstige 2 centimeter. Mål lige rektangler med en lineal og spor med en blyant. Så du har en tegning af rammen.

Trin 2

Nu skal du klippe tegningen med fræseren. For at få alt til at fungere problemfrit skal du udskifte en lineal under tegningens kanter og trække kniven strengt langs linealen. Det er ikke værd at skære hovedrektanglet ud, men hele tegningen.

Når du har skåret tegningen ud, skal du bøje 4 rektangler på hver side. Fastgør en lineal, og fold hvert rektangel individuelt. Så du skal have et harmonika med et rektangel i midten af billedets størrelse.

Dernæst har du brug for lim. Hold strukturen med forsiden nedad, fold og lim rektanglerne på hver side. Når den foldes, skal du få et volumetrisk rektangel på hver side. Da du har foldet rektanglerne i en cirkel, skal de vende opad.

Trin 3

Når de 4 rektangler er blevet limet, skal du forbinde dem sammen. For at gøre dette skal du skubbe enderne af et rektangel ind i et andet, fastgøres med lim. Og så i en cirkel. Alle 4 rektangler skal limes sammen.

Så vi har en volumetrisk ramme. Hvis du vil gøre det endnu smukkere, skal du udføre alle operationerne igen. Når du har modtaget 2 volumetriske rammer, skal du fastgøre dem sammen med stykker pap, så du får dørene.

Anbefalede: