Sådan Tilsluttes En Aktiv Subwoofer Til En Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes En Aktiv Subwoofer Til En Computer
Sådan Tilsluttes En Aktiv Subwoofer Til En Computer

Video: Sådan Tilsluttes En Aktiv Subwoofer Til En Computer

Video: Sådan Tilsluttes En Aktiv Subwoofer Til En Computer
Video: Колонки SVEN MS-2100, Обзор и отзыв, опыт использования более 3-х лет. Хорошие колонки к телевизору. 2024, April
Anonim

Tilslutning af en aktiv subwoofer til en computer er noget forskellig fra installation af et konventionelt lydsystem, her kan du ikke gøre med en konventionel lydadapter, da tilslutning til en subwoofer kræver et ekstra stik.

Sådan tilsluttes en aktiv subwoofer til en computer
Sådan tilsluttes en aktiv subwoofer til en computer

Er det nødvendigt

akustiske ledninger

Instruktioner

Trin 1

Bliv fortrolig med dit lydkort eller rettere sagt med dets udgange. Tæl korrespondancen mellem deres antal og antallet af kolonner. Hvis du har en ekstra subwoofer-output, bør dette ikke være for meget af et problem, men hvis du ikke har en, skal du slukke for et par højttalere. I dette tilfælde er det bedst at slukke for siderne, men det er op til dig. Det er bedst at kontrollere hver af dem igen og vælge den bedste kombination.

Trin 2

Hvis dit lydkort har et antal udgange, der er lig med eller større end antallet af højttalere sammen med en aktiv subwoofer, og der er et stik på det til tilslutning af det, skal du slutte specielle højttalere til højttalerkablerne og fastgøre dem til specielle terminaler. Skru de andre ender af ledningerne til højttalerens hovedenhed, normalt er de fastgjort til bagpanelet ved hjælp af de samme terminaler.

Trin 3

Tilslut højttalerne til stikkene på lydkortet ved at slutte højttalerenhed til de tilsvarende udgange ved hjælp af ledninger med jackstik. Tilslut en strømforsynet subwoofer til det dedikerede stik på dit lydkort.

Trin 4

Hvis dit lydkort ikke har et specielt stik til tilslutning af en subwoofer, skal du tilslutte højttalersystemet på samme måde som i foregående afsnit, kun tilslutte subwooferen ved hjælp af specielle ledninger i stedet for to højttalere. Hvis der ikke er nok stik til at forbinde alle enheder, skal du reducere antallet af outputenheder.

Trin 5

Hvis du aldrig har tilsluttet et højttalersystem før, overlader du denne forretning til en kyndig person og gør dig bekendt med rækkefølgen af forbindelsesledninger. Hvis der ikke er sådan en person i dit miljø, skal du finde detaljerede instruktioner til tilslutning af akustikken til dit lydkort.

Anbefalede: