Sådan Installeres Spillet På En Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Installeres Spillet På En Computer
Sådan Installeres Spillet På En Computer

Video: Sådan Installeres Spillet På En Computer

Video: Sådan Installeres Spillet På En Computer
Video: Построй ПК своей мечты и научись ремонтировать компьютеры | PC Building Simulator игровой процесс 2024, Kan
Anonim

Mange mennesker tror, at når man installerer et spil, er det bare nok at klikke på knappen "Næste". Men dette er ikke altid korrekt, fordi installation af et spil på en computer også har sine egne nuancer.

Sådan installeres spillet på en computer
Sådan installeres spillet på en computer

Instruktioner

Trin 1

Læs først systemkravene til spillet omhyggeligt, om det er egnet til installation på din computer.

Trin 2

Hvis du svarede ja, skal du indsætte disken i dit DVD-drev. Derefter skal computeren læse information fra disken, og efter et par sekunder starter spillet automatisk. Klik på knappen "Installer". Hvis spillet ikke startede automatisk, skal du gå til Denne computer og klikke på ikonet for diskdrevet med spillet. Dette åbner installationsvinduet, eller automatisk installation starter.

Trin 3

Klik på Næste. Et licensaftalevindue vises. Vi vælger emnet "Jeg accepterer vilkårene i aftalen" og klikker på knappen "Næste".

Trin 4

Derefter åbnes vinduet "Vælg installationsinstallationsmappe", hvor du skal angive stien til spillet. Som standard er spillet installeret på C-drevet, og mange gør det ved automatisk at klikke på knappen "Næste". Det er dog meget uønsket at installere spil på det lokale C-drev. Fordi din computer efterfølgende begynder at fungere, sænkes og endda fejler. Selvfølgelig kan du bare vælge menupunktet "Skift", men i dette tilfælde vises der hver gang du installerer spillet en sti til drev C. Derfor ændrer vi bogstavet C i spilets installationssti. til et andet drev (for eksempel D), og "Program Files" sletter og skriver "Games". Her er hvad vi får, for eksempel "D: / Games / game disc name". Klik nu på knappen "Næste".

Trin 5

Til sidst skal du klikke på “Installer” og vente på, at installationen er færdig.

Trin 6

Når installationen af spillet er afsluttet, åbnes et vindue, der fortæller dig, at spillet er blevet installeret på din computer. Og der kan være endnu en nuance. For eksempel kan du blive bedt om at installere yderligere drivere til spillet (såsom DirectX). Det er ønskeligt at installere dem, så spillet fungerer korrekt.

Trin 7

Når installationen af spillet er afsluttet, ville det også være en god ide at åbne filen Readme.txt, som normalt findes i spilmappen. Denne fil indeholder som regel yderligere trin, der skal tages med installationen af spillet, og yderligere information.

Trin 8

Efter installation af spillet og (hvis nødvendigt) drivere, anbefales det at genstarte din computer. Det er klart, at det er utålmodig at begynde at spille, men - lidt tålmodighed. Det eneste, der er tilbage, er at starte spillet og spille med glæde.

Anbefalede: