Sådan Udskrives Et Brev

Indholdsfortegnelse:

Sådan Udskrives Et Brev
Sådan Udskrives Et Brev

Video: Sådan Udskrives Et Brev

Video: Sådan Udskrives Et Brev
Video: 🐸🌷Бумажные Сюрпризы🐞 НОВИНКА 💐POP IT 🐸МАГАЗИН ~бумажки~ 2024, April
Anonim

Behovet for papirkopier af e-mails eksisterer stadig, selvom det er sjældent. Og selv om betydningen af udtrykket "udskrive et brev" har ændret sig meget siden Turgenev-æraen af meddelelser med voksforseglinger, er en sådan kommando ikke desto mindre til stede på listen over genvejstaster i hvert operativsystem.

Sådan udskrives et brev
Sådan udskrives et brev

Instruktioner

Trin 1

Hvis du bruger nogen af de offentlige posttjenester, skal du kigge efter et link til den udskrevne version efter åbning af brevet. Typisk har dette link et printerikon. For eksempel er den i mail.ru-tjenesten placeret ved siden af "Slet" -linket og har ingen indskrift. Der er kun et lille ikon med et printerbillede. Og i gmail.com-tjenesten er dette link placeret i kolonnen til højre for brevet og har ud over printerikonet indskriften "Udskriv alt".

Trin 2

Når du har klikket på linket, åbnes et nyt vindue med teksten i meddelelsen. I dette vindue, der er specielt designet til udskrivning, vil der ikke være noget overflødigt - kun emnet for meddelelsen, adresserne på afsenderen og modtageren, datoen og teksten for brevet. Det er sandt, undertiden tilføjer posttjenester deres eget logo til den trykte version.

Trin 3

Mange gratis e-mail-tjenester er i stand til automatisk at starte standardudskrivningsdialogen i dit operativsystem, når du åbner en udskrevet version i et nyt vindue. For eksempel er dette, hvad der sker, når du udskriver et brev til gmail.com. Hvis din mailservice ikke er i stand til at gøre dette, bliver du nødt til at sende et brev for at udskrive dig selv - vælg "Udskriv" -elementet i browsermenuen eller blot tryk på CTRL + P-tastekombinationen.

Trin 4

I standardudskrivningsdialogen skal du vælge en printer (hvis der er flere) og klikke på knappen "Udskriv". Selvfølgelig skal printeren være tændt og få det krævede antal papirark.

Trin 5

Hvis du bruger et program, der er installeret på din computer (mail-klient), og ikke en webservice, er det ikke nødvendigt med forberedelse af brevet til afsendelse til udskrivning. Med den e-mail, du vil åbne, skal du vælge Udskriv i menuen eller klikke på printerikonet. Genvejstasterne CTRL + P er tildelt kommandoen send til print i næsten alle applikationer, inklusive mailklienter - du kan bruge dem.

Anbefalede: