Sådan Oprettes En Mikrofon I Windows

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En Mikrofon I Windows
Sådan Oprettes En Mikrofon I Windows

Video: Sådan Oprettes En Mikrofon I Windows

Video: Sådan Oprettes En Mikrofon I Windows
Video: Windows 10 Music и микрофон одновременно с момента обновления Windows! 2024, Kan
Anonim

En række programmer i en moderne computer bruger styrken fra en mikrofon, lige fra messaging-programmer til specielle online kommunikationstjenester. Og selvfølgelig, ligesom enhver anden enhed, skal mikrofonen tuning for optimal ydeevne.

Sådan oprettes en mikrofon i Windows
Sådan oprettes en mikrofon i Windows

Instruktioner

Trin 1

Kontroller det stik, som din mikrofon er tilsluttet. Ofte er stikkene på frontpanelet forkert tilsluttet under samlingen. Det er bedst at bruge bagpanelet. Mikrofonindgangen er markeret med en rød nuance; forskellige producenter kan variere farven fra lyserød til næsten brun.

Trin 2

Åbn computerens kontrolpanel. For at gøre dette skal du venstreklikke på menuen "Start" i nederste venstre hjørne af skærmen og derefter klikke på "Indstillinger" eller "Kontrolpanel", afhængigt af indstillingerne, kan navnet variere.

Trin 3

Hvis du har Windows XP, skal du finde etiketten Lyd, tale og lydenheder og klikke på den. Der åbnes et vindue, hvor du skal vælge punktet "Lyde og lydenheder". Du vil se et egenskabspanel med fem faner. Vælg fanen "Audio" med venstre museknap. I den centrale del af vinduet, under overskrift Lydoptagelse, skal du vælge mikrofonen mærket USB fra rullelisten, hvis den er indbygget i webkameraet. Hvis ikke, skal du lade det være uændret. Klik på "Volume" -knappen, som er placeret lige under rullelisten.

Trin 4

Et lille vindue åbnes med tre kolonner med lydstyrkekontrol. Marker afkrydsningsfeltet, over hvilket der står "Mikrofon", og indstil det ønskede lydstyrkeniveau. Tryk derefter på knappen "Opsætning" under skyderen. Marker afkrydsningsfeltet ud for "Mikrofonforstærkning", og klik på "OK". Udført, mikrofonopsætningen er afsluttet.

Trin 5

Hvis du bruger Windows 7 eller Vista, skal du vælge Hardware og lyd i Kontrolpanel. Når den næste side med indstillinger åbnes, skal du klikke på linket "Administrer lydenheder". Vælg fanen "Optagelse" med venstre museknap. Der åbnes et vindue, hvor du en gang klikker på mikrofonetiketten og derefter aktiverer knappen "Egenskaber".

Trin 6

På fanen "Generelt" nederst under "Enhedsapplikation" -mærket skal du vælge elementet "Brug" på rullelisten og klikke på knappen "Anvend".

Trin 7

Gå til fanen "Special" og sæt et kryds foran mikrofonen +20 dB Boost-etiketten. Anvend ændringer.

Trin 8

Skift derefter til sektionen med overskriften "Niveauer". Du vil se en skyder og en lydindikator. Forøg lydstyrken ved at flytte skyderen til højre. Bemærk, at knappen med højttalermønsteret ikke er markeret med en rød, krydset cirkel. Klik på det, hvis det er tilfældet. Klik på knappen OK nederst i vinduet for at lukke og gemme dine ændringer.

Anbefalede: